Стало відомо, куди втік телеведучий Андрій Доманський

Ведучий виїхав за межі України законно
фото з відкритих джерел

Доманський давно виїхав з України й зараз перебуває в одній з країн Балтії

Андрій Доманський, який після 24 лютого 2022 року зник з соцмереж, перебуває в одній з країн Балтії. Про це розповів телеведучий Слава Дьомін у новому відео на своєму YouTube-каналі.

З початком повномасштабної війни відомий український ведучий Андрій Доманський, який у свій час просував російські наративи, несподівано зник з інфопростору. Жодної інформації про нього абсолютно ніде немає.

Доманський лише одного разу висловив подяку на своїй сторінці в Instgaram українським волонтерам. Згодом він закрив свої сторінки в соцмережах, а пізніше взагалі їх видалив.

Телеведучий Слава Дьомін з’ясував, що Доманський давно виїхав з України й зараз перебуває в одній з країн Балтії. Про це йому розповіли їхні спільні знайомі.

Дьомін розповів, що він навіть запропонував Андрію записати інтерв’ю, але відповіді не отримав.

«Зараз, під час повномасштабного вторгнення, з його телевізійним минулим тут робити нічого. Тому що всі ми пам'ятаємо його ведення телеефірів до «Дня Перемоги» та інші пропагандистські висловлювання», – прокоментував автор каналу «Слава +».

За словами Слави Дьоміна, проросійський ведучий виїхав за межі України законно, адже має п’ять дітей, троє з яких неповнолітні.

Доманський виховує дітей від трьох різних жінок, одна з яких – телеведуча Лідія Таран. З нею Доманський має доньку.

Зазначимо, що до початку повномасштабної війни Доманський потрапив у скандал через свою участь у концертах на підтримку «братських народів». На одному з концертів до 9 травня ведучий на тлі радянської символіки розповідав про те, що вулиці в Києві називають на честь «фашистських злочинців».

«Ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельних ходів у нашій столиці, де кожен метр просякнутий кров'ю наших співвітчизників», – сказав ведучий.

Нагадаємо, стало відомо де перебуває Олег Винник, який з початку повномасштабного російського вторгнення миттєво зник з інформаційного простору.

Раніше повідомлялося, що хореограф Влад Яма з початку повномасштабної війни Росії проти України жив у США, а нещодавно повернувся до Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: