Співачка Мадонна підтримала Глобальний саміт миру та згадала про Україну

Мадонна заявила, що молиться, аби всі погодилися з тим, що дітей потрібно захищати
фото з відкритих джерел

Американська співачка показала українських дітей, які потерпають від російського вторгнення

Співачка Мадонна висловила підтримку українським дітям, які не можуть жити повноцінне життя через вторгнення та щоденні обстріли Російської Федерації. Про це йдеться в опублікованому відео на її сторінці в Instagram.

У своєму дописі поп-діва наголосила на тому, що дітей треба захищати.

«Де є конфлікт, страждають діти…… Україна, Палестина, Ізраїль, Ємен, Сирія, Нігерія, Конго, Малаві…. Цей список збільшується. Ми можемо багато в чому не погоджуватися, але я молюся, щоб ми всі погодилися з тим, що наших дітей потрібно захищати!» – підкреслила Мадонна.

Як зазначила Мадонна, 15 червня світові лідери зберуться у Швейцарії на Глобальному саміті миру, присвяченому припиненню війни в Україні та поверненню понад 19 тис. українських дітей, які були відірвані від своїх родин і депортовані до Росії.

Нагадаємо, 15-16 червня у Швейцарії, поблизу курортного міста Люцерн, відбудеться Глобальний саміт миру, організований Україною. Очікується, що участь у ньому візьмуть лідери та високі представники близько 90 країн світу. На саміт не запрошено країну-агресорку Росію.

До слова, у спільній заяві за підсумками Глобального саміту миру, організованого Україною, який відбудеться 15-16 червня у Швейцарії, не буде заклику до негайного виведення російських військ з території України.

Як повідомлялося, Швейцарія зафіксувала збільшення кількості кібератак та дезінформації напередодні Саміту миру, який відбудеться 15-16 червня.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: