Українізувалася? Віра Брєжнєва виконала пісню «Вишиванка»

Брєжнєва стала співати українською мовою
фото з відкритих джерел

Два роки тому Віра Брєжнєва говорила, що не є українською співачкою

Українська співачка Віра Брежнєва після повномасштабного вторгнення Росії в Україну зненацька почала висловлювати проукраїнську позицію. Раніше зірка активно гастролювала по СНД і по всьому світу і ні в одному українському шоу не брала участі. Аж раптом співачка виконала пісню «Вишиванка».

Два роки тому Віра Брєжнєва говорила, що не є українською співачкою, бо не брала участі ні в одній нашій програмі і у неї не було пісень рідною мовою.

«Я ніколи не була українською співачкою, тому що я не брала участі ні в одній «Пісні року», ні в яких шоу. Сама Україна мене не сприймала. Ще вважається, що для того щоб бути українською співачкою, потрібно мати пісні українською мовою, а у мене їх немає. Коли я прийшла в «ВІА Гру», мій перший концерт був у Санкт-Петербурзі. Я гастролювала по всьому СНД, по всьому світу», — сказала Брежнєва в одному з інтерв'ю два роки тому.

«Вишиванка» — ця пісня, яка вважається народною, насправді належить авторству відомих українських митців — поета Миколи Сома і композитора Оскара Сандлера, зазвучала по-новому в сучасному аранжуванні та у світлі останніх днів.

Додамо, що на своїй сторінці у соцмережі виконавиця оголосила, що організувала «гуманітарне тріо «ВІА Скотч».

Читайте також: Брежнєва зважилася на визнання: Така кількість болю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: