Шварценеггер став директором Netflix та приїхав на роботу на танку (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Про це йдеться на ютьюб-каналі стрімінгового сервісу

Netflix випустив проморолик майбутнього серіалу «Фубар» з Арнольдом Шварценеггером у головній ролі, в якому представив актора як директора компанії з бойовиків. Про це йдеться на ютьюб-каналі стрімінгового сервісу.

У ролику Шварценеггер приїжджає до офісу Netflix на танку, оголошує про нову посаду і каже, що ніхто не любить екшен так, як його любить. Потім актор розповідає глядачам про бойовиків, які скоро вийдуть на Netflix, і обіцяє додати до них якнайбільше вибухів, погонь та іншого екшену.

Судячи з комедійного промо, Шварценеггер консультуватиме команду Netflix, щоб привнести до їхніх проектів найвидовищніші кадри протистояння героїв. У ролику актор тренується в кабінеті, не відриваючись від роботи, а в обыдню перерву розрызаэ ланч мечем. У відео, серед іншого, показали сцени з комедійного шпигунського бойовика «Фубар», прем'єра якого відбудеться 25 травня. Серіал розповість про батька та доньку, які дізнаються, що все життя приховували один від одного таємницю про те, що кожен із них працює на ЦРУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: