Путіністка Бабкіна визнала, що маріупольці в окупації ненавидять росіян

Надія Бабкіна відкрито підтримує Путіна
фото з відкритих джерел

Криваві події війни ніяк не вплинули на позицію Надії Бабкіної, яка залишилась брехливою російською артисткою

Відома російська співачка Надія Бабкіна, яка підтримує агресивну політику Росії, видала чергову порцію думок щодо Маріуполя. Вона назвала знищення міста звичайною «неприємністю» та здивувалася, що маріупольці звинувачують у війні Росію. На думку артистки, Маріуполь залишиться під окупацією, попри позицію місцевих жителів.

У 2022 році артистка відвідала Маріуполь, де зіткнулася з противниками путінського режиму. Вони розповіли «вічно молодій» зірці, що саме Росія винна в стражданнях містян, але Бабкіна прикинулася, що нічого не розуміє.

«У мене була зустріч на вулиці перед заходом. Розмови були різні. І приємні, і не дуже. Всяке було. Люди зі старшого покоління, які знають, що таке війна, звинувачували нас в тому, що з ними зараз відбувається така неприємність», – цинічно висловилася Бабкіна.

Навіть зараз, після страшного кровопролиття та непоправних подій, артистка у різний спосіб підтримує окупантів.

Путіністка порівняла зруйнований Маріуполь з будинком Павлова, який розташований на площі Леніна у Волгограді. Під час Сталінградської битви там тривалий час оборонялася група радянських бійців.

Артистка продовжує вперто переконувати зазомбованих глядачів у тому, що Росія не винна у вбивствах українців. Очевидно, що Бабкіна забула, яким красивим був Маріуполь до 24 лютого 2022 року.

Бабкіна знову говорила про те, що Україна – це частина Росії. Українців артистка назвала «негідниками», які «напакостили» і будують незалежну державу.

«Все буде так, як треба. Знаєш, трохи напакостили негідники. Піддалися на якісь провокаційні речі. Але все закінчиться успішно. Вочевидь, правильною дорогою йдемо, товариші», – додала російська співачка.

Нагадаємо, що відомий телеведучий відреагував на візит Бабкіної до Маріуполя. Телеведучий Андрій Бідняков, який народився та виріс у багатостраждальному українському місті, відреагував на своїй сторінці в соцмережі на приїзд Бабкіної: «Надія Бабкіна зі своїм пісенним військом та ботоксом приїхала та сфотографувалася на тлі Маріупольського драмтеатру. На тлі театру, бомбу на який скинув російський літак. На тлі театру, де загинули близько 300 людей, які ховалися від російських снарядів».

Читайте також: Путіністка Бабкіна приїхала в Маріуполь та зробила цинічне фото  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: