Психологиня Холоденко потрапила під шквал критики через вартість свого тренінгу

Наталія Холоденко
фото з відкритих джерел

Психологиня пропонує українкам п'ятиденну подорож в Італію та 16 годин спілкування складає 4600 євро (понад 182 тисячі гривень)

Відома українська психологиня Наталія Холоденко запропонувала співвітчизницям приєднатися до трансформаційної подорожі-тренінгу до Тоскани під назвою «Бути собою». На тренінг від Холоденко звернула увагу журналістка Мар'яна П'єцух у Facebook.

Вартість цієї п'ятиденної подорожі в Італію та 16 годин спілкування складає 4600 євро (понад 182 тисячі гривень). Важливо зауважити, що у цю вартість не входить навіть переліт чи проїзд туди й назад.

Психологиня Холоденко потрапила під шквал критики через вартість свого тренінгу  фото 1

Ця інформація викликала обурення в соціальних мережах в адрес психологині. Холоденко також звинуватили в «інфоциганстві» та в спробі нажитися на українських жінках під час війни.

Психологиня Холоденко потрапила під шквал критики через вартість свого тренінгу  фото 2
Психологиня Холоденко потрапила під шквал критики через вартість свого тренінгу  фото 3
Психологиня Холоденко потрапила під шквал критики через вартість свого тренінгу  фото 4
Психологиня Холоденко потрапила під шквал критики через вартість свого тренінгу  фото 5

Протягом двох днів із п'ятиденного тренінгу з психологинею можна встигнути скористатися акційною пропозицією, придбавши її за 3800 євро (майже 151 тисяча гривень).

У цю вартість включено проживання в двомісному номері на віллі, 16 годин спілкування та особистого розвитку під керівництвом Наталії Холоденко, харчування, трансфер від вокзалу або аеропорту, а також кілька екскурсій.

Зацікавлені особи також можуть придбати спеціальний пакет за 10 тисяч євро (понад 396 тисяч гривень). Вартість цього пакету вища більш ніж в два рази і «дозволить вам затриматися на трансфері, і всі чекатимуть на вас, а також ви матимете можливість ставити питання на дитячому рівні, виражати незадоволення щодо номера, виду з вікна та навіть рушника».

«Неймовірний розвод на гроші підкинув мені ФБ від елітної біженки)) Ціна не включає переліт», – написала журналістка.

Мар'яна П'єцух також нагадала, що Холоденко нещодавно порівняла росіян до людей з аутизмом.

Наталія Холоденко, у своєму відео, опублікованому в соціальних мережах, використала цілком цинічне порівняння між поведінкою дітей з аутизмом і жорстокістю росіян. Цілком логічно, що реакція суспільства не змусила себе чекати. Сотні людей обурені і шоковані ситуацією. В свою чергу батьки дітей з аутизмом вимагають публічних вибачень від психологині.

Тоді мати хлопчика з аутизмом, Олена Пшенична написала у своїх соцмережах: «Я хочу звернутися до пані Наталі з двома питаннями: Перше - чи не розумієте ви, як психолог, і саме так ви себе позиціонуєте, яким чином ви стигматизуєте РАС за допомогою цих абсолютно не професійних, ганебних і образливих порівнянь? Друге - коли ми, батьки дітей з РАС, а також дорослі з РАС, можемо очікувати від вас публічних вибачень? І на завершення, пані Наталі, мій чотирирічний син - чудовий хлопчик, який обожнює обійми, тужить, співчуває і проявляє безліч емоцій. У нього є набагато більше емпатії, ніж у деяких нейротипових дорослих. Зокрема, у Вас».

Наталія Холоденко, відповідь на це, не лише не вибачилася, але також поскаржилася на сторінку обуреної матері, і після цього жінку заблокували в Instagram. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: