Продюсер Герман Нєнов пояснив, чому Руслана не виступала у фіналі «Євробачення»

Єврофани дуже шанують артистів з України
фото з відкритих джерел

Нєнов хотів, щоб творчість молодих артистів відобразила нові риси України

Продюсер цьогорічного «Євробачення» Герман Нєнов в інтерв'ю для YouTube-каналу розповів, що Руслана спіймала свою зірку в минулому, а він хотів показати ще інші цікаві історії, тому у фіналі конкурсу артистка не виступила.

 «Руслана – легенда Євробачення. Але Руслана – той артист, який мав найбільшу можливість показувати Україну і себе як артиста, і свою творчість, в минулих роках на Євробаченні. Руслана була представлена широко в 2005-му як переможниця... Плюс, у 2017-му в Руслани був в принципі найжирніший шматок ефіру, тому що це інтервал-акт в гранд-фіналі. Якщо ми згадаємо, наприклад, 2016-й рік, то в цьому інтервалі виступав Джастін Тімберлейк», – розповів Нєнов для YouTube-каналу «Євробачення Україна».

Продюсер Герман Нєнов пояснив, чому Руслана не виступала у фіналі «Євробачення» фото 1

Продюсер хотів показати Європі інших артистів та нові риси України. Тому обрав інших зірок.

«Це повинна була бути чесна історія, тобто якщо ми говоримо, наприклад, про номер з Alyosha. Там історія біженців, історія вимушених переселенців. Ну не може вийти артист чи артистка та просто проспівати цю пісню, якщо є інший артист, для якого це просто капець. Alyosha вийшла і вона прокричала свій біль, тому що її чоловік сьогодні в ЗСУ, вона дійсно вимушено емігрувала в Сполучені Штати з дітьми, вона реально простояла в чергах на кордонах, вона розповідала мені ці історії», – зазначив продюсер.

Продюсер Герман Нєнов пояснив, чому Руслана не виступала у фіналі «Євробачення» фото 2

Також він розповів, чому на «Євробаченні» виступила Марія Яремчук. Номер співачки дуже розчулив глядачів, бо вона показала чуттєву історію. І навіть ті, хто не розумів слова пісні, усе одно плакали.

Продюсер Герман Нєнов пояснив, чому Руслана не виступала у фіналі «Євробачення» фото 3

«Єврофани, взагалі європейці, вони дуже симпатичні,  тобто вони дуже чіпляються, і європейські ЗМІ також, за оцей фактаж. Тобто факт того, що представниця України на Євробаченні Марія Яремчук заспівала пісню свого батька, потрапив в ЗМІ, обговорювався єврофанами, що це дуже символічно», – додав Нєнов. 

Продюсер нагадав, що завдяки виступу Otoy світові ЗМІ написали про Азов, про Маріуполь, про «Азовсталь». Цей номер нагадав усім європейцям про трагедію, видання розповідали про це читачам. «Бо коли писали про брата OTOY, який загинув і не вийшов з «Азовсталі», світ ще раз згадав про цю трагедію», – пояснив він.

Продюсер Герман Нєнов пояснив, чому Руслана не виступала у фіналі «Євробачення» фото 4

Нагадаємо, що Руслану Лижичко, яка стала першою переможницею пісенного конкурсу Євробачення від України, не запросили на цьогорічне шоу. 

Читайте також: Новий кліп режисера Германа Ненова спровокував скандал

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: