Посприяв Путін? Стало відомо, чому донька Шойгу кинула чоловіка

Олексій Столяров та Ксенія Шойгу
фото з відкритих джерел

За однією із версій, Володимир Путін давно просив Сергія Шойгу «змусити зятя замовкнути» 

Дочка міністра оборони Росії Сергія Шойгу Ксенія та популярний фітнес-блогер Олексій Столяров, який раніше назвав прихильників війни проти України «Z-бидлом», несподівано заявили, що вони «більше не пара».  Про це пише видання Bild.

Сам Столяров додав, що розставання відбулося ще кілька місяців тому, при цьому подружжя продовжує спілкуватися та виховувати спільну доньку.

Про це експара оголосила під час чемпіонату РФ з перегонів із перешкодами в селі Алабіно під Москвою, в якому брала участь команда Столярова. Російські пропагандисти поцікавилися, як доньці Шойгу та її дружину вдається зберігати стосунки

«Насправді ми не знаходимо стільки часу, оскільки ми досить давно не є парою. Але при цьому є партнерами та дуже близькими друзями», – відповіла Ксенія.

За її словами, «неможливо в такому обсязі роботи дійсно себе знайти», а бачиться вона зі Столяровим лише у свята.

Столяров розповів, що вони вирішили розлучитися кілька місяців тому, залишившись друзями.

«Ми друзі вже давно. Не було такого, що ми зараз ухвалили це рішення. Це вже було кілька місяців тому. Для нас найголовніше було те, щоб Мілана (спільна дочка – «Главком») не відчула, що ми тепер не разом . Ми плануємо розвивати спортивні проекти, залишаємось в одній команді», – сказав колишній «зять Шойгу».

За однією з версій, розставання не було випадковістю: останніми місяцями Столярова регулярно критикували за шикарний спосіб життя і постійні поїздки за кордон – у той час, поки батько його дружини відправляв на фронт в Україну десятки тисяч військових і мобілізованих.

Деякі російські телеграм-канали стверджують, що сам диктатор Володимир Путін кілька разів звертався до Сергія Шойга з приводу шлюбу його дочки і просив «змусити зятя замовкнути» – лише після цього Ксенія Шойгу розлучилася зі Столяровим.

 У лютому 2023 року Столяров лайкнув антивоєнний пост російського журналіста Юрія Дудя, а у відповідь одному з росіян, що обурилися, порадив закрити рот і назвав «Z-бидлом», які підтримують війну проти України. У березні «зять Шойгу» привіз у терористичну «ДНР» гуманітарну допомогу , ймовірно, вирішивши «реабілітуватися» після скандалу з «Z-бидлом».

Щодо популярного блогера висловлювався, зокрема, й засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин: він розгорнув цілу кампанію проти Олексія Столярова, стверджуючи, що той «трясе попочкою», поки російські солдати помирають на фронті.

Колишній родич Шойгу неодноразово був помічений у скандальній поведінці. Наприклад, один із недавніх проектів Столярова – зібрати у найдорожчий вагон потягу блогерів та довезти їх до Сочі, і знімати все для соцмереж. Здивовані публіка по той бік екрану мала ставити лайки та радіти за тих, хто вміє правильно витрачати гроші. Або наїсти одному у ресторані стільки, скільки ще ніхто не зміг. У результаті рахунок Столярова за вечерю становив 42,7 тис російських рублів (15,9 тис грн). 

А от донька поплічника Путіна уже зайнялась новими справами і не сумує після розлучення. Зокрема вона вирішила побудувати тріатлонний рай в Альметьєвську (Татарстан) за 5 мільярдів рублів.  Це буде стадіон на 8 доріжок, олімпійський басейн, 19 км велотраси, медичний блок та бюджет у 4-5 млрд рублів – спортивний об'єкт із такими параметрами задумали побудувати в Альметьєвську для підготовки збірної Росії з триатлону. 

Читайте також: Поплічник Путіна вигадав, як вирішити проблему кадрового голоду в Росії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: