Помічниця Винника відповіла продюсеру Горбенку, який звинуватив співака у брехні

Вікторія Барон: «Звітувати про витрачання власних коштів жодна людина не зобов'язана»
фото: valery_baron, Instagram

Помічниця Винника заявила, що співак не повинен звітувати, куди витратив власні кошти

Український продюсер Олександр Горбенко 15 серпня у Facebook публічно звернувся до помічниці українського співака Олега Винника Валерії Барон із проханням надати докази того, що співак, який таємно втік за кордон, справді допомагав ЗСУ. Свій коментар продюсер залишив під дописом Барон з анонсом про повернення артиста в український шоу-бізнес.

«Ви писали про допомогу ЗСУ з власних коштів Винника, називали суми €600 тис., €500 тис., і про роботу фонду, який жертвує та збирає... А можемо ми побачити всі ці жертви й пожертвування? За вашим профілем видно, що ви аудитор, опублікуйте весь список», – звернувся Горбенко до Валерії Барон.

У відповідь помічниця Винника заявила, що не робитиме цього.

«Ви правильно зазначили – допомагав власними коштами. Звітувати про витрачання власних коштів жодна людина не зобов'язана. Серед тих, хто отримував цю допомогу і серед волонтерів, які везли авто, є багато ваших спільних з Олегом знайомих. Я думаю, вони вам із радістю про все розкажуть. Великий бізнес має закони, розумію. Але невже відносини людей втратили в цьому світі цінність? Я не знаю і не хочу знати, що відбулося. Зараз тут людям дуже боляче, боляче від війни, від втрат. І людям потрібен ковток повітря свіжого та щастя. Сподіваюся, ви мене зрозумієте», - написала Барон.

Горбенко у Facebook публічно звернувся до помічниці українського співака Олега Винника Валерії Барон із проханням надати докази того, що співак, який таємно втік за кордон, справді допомагав ЗСУ.
Горбенко у Facebook публічно звернувся до помічниці українського співака Олега Винника Валерії Барон із проханням надати докази того, що співак, який таємно втік за кордон, справді допомагав ЗСУ.
фото: скриншот коментарів з Facebook

Нагадаємо, співак Олег Винник після тривалої паузи анонсував випуск нової пісні, приуроченої до Дня Незалежності України. Однак не всі українці позитивно оцінили спробу артиста повернутися на сцену. Про прем'єру пісні повідомила офіційна представниця артиста Валерія Барон у соціальних мережах.

Також ведучий і поет Петро Мага в інтерв'ю Rostyslove Production заявив, що артиста Олега Винника обікрали псевдоволонтери та погрожували йому вбивством.

До слова, українська співачка Оля Полякова шокувала розповіддю про те, як співак Олег Винник начебто кинув її на чималі гроші та просто зник. Як розповіла артистка в коментарі Times of Ukraine, вони мали разом випустити трек «Длинноногое счастье». Виконавці встигли записати пісню та зняти кліп. Як виявилося, кошти на це видала велика компанія в обмін на рекламну інтеграцію. Полякова не вказала, про яку суму йдеться, та джерела Times of Ukraine зазначають, що це було €150 тис.

Читайте також: Олег Винник після звинувачень у брехні вперше вийшов на зв'язок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: