Олег Винник після звинувачень у брехні вперше вийшов на зв'язок

У зверненні співак заявив, що розпочинає все з чистого аркуша
фото: скриншот із відео Олега Винника

Олег Винник, який на початку повномасштабного вторгнення РФ втік до Німеччини, вперше за два роки вийшов на звʼязок й анонсував премʼєру україномовного треку

Співак Олег Винник після звинувачень колишнього продюсера Олександра Горбенка у брехні про лікування від тяжкої хвороби та допомогу ЗСУ вийшов на зв'язок.

Артист записав відеозвернення до шанувальників, яке розмістили на його офіційній фан-сторінці у Facebook. У зверненні співак заявив, що розпочинає все з чистого аркуша. А також Винник подякував своїм прихильницям за те, що вірили йому та залишалися з ними.

«Починаємо все із чистого аркуша, але з якимось досвідом. Я хочу вам подякувати за те, що ви зі мною, що вірили, вірите, що залишаєтеся. Ніхто не пішов. За те, що за такої страшної години, при цій клятій, лютій війні в нашій країні ви ніколи про мене не забували. Дякую за ваші подарунки на день народження і не тільки, з вами не пропадеш, їсти завжди є що», - каже співак.

У своєму зверненні Олег Винник розповів, що скоро відбудеться  вихід його нової пісні. За словами співака, композицію він створював довго та співав про наболіле: війну, лікування від тяжкої хвороби та одужання. За словами співака, він нарешті почувається добре та повертається до роботи.

«Виходжу до вас, бо хочу поділитися виходом нової пісні. Так, довго вона робилася. Це те, що наболіле, з чим я жив два з половиною роки. Це те, де я хворів і де одужував з цією піснею. Я та людина, яка співає про наболіле – про своїх людей. Знаю, що ви вірите», - говорить артист.

Зазначимо, що Олег Винник не став коментувати звинувачення колишнього продюсера. Співак лиш спростував слова про брехню щодо тяжкої хворобу, мовляв, таки лікувався в Німеччині. Олександр Горбенко також заявляв, що Винник бреше про мільйонні допомоги ЗСУ та просив надати звіти, якщо такі, звісно ж, є, але цього виконавець робити також не став.

Нагадаємо, нещодавно до обговорення скандалу довкола Олега Винника долучився продюсер Вадим Лисиця. Він розповів, як артист під час війни тікав за кордон у багажнику авто.

Нагадаємо, співак Олег Винник після тривалої паузи анонсував випуск нової пісні, приуроченої до Дня Незалежності України. Однак не всі українці позитивно оцінили спробу артиста повернутися на сцену. Про прем'єру пісні повідомила офіційна представниця артиста Валерія Барон у соціальних мережах.

Також ведучий і поет Петро Мага в інтерв'ю Rostyslove Production заявив, що артиста Олега Винника обікрали псевдоволонтери та погрожували йому вбивством.

До слова, українська співачка Оля Полякова шокувала розповіддю про те, як співак Олег Винник начебто кинув її на чималі гроші та просто зник. Як розповіла артистка в коментарі Times of Ukraine, вони мали разом випустити трек «Длинноногое счастье». Виконавці встигли записати пісню та зняти кліп. Як виявилося, кошти на це видала велика компанія в обмін на рекламну інтеграцію. Полякова не вказала, про яку суму йдеться, та джерела Times of Ukraine зазначають, що це було €150 тис.

Читайте також: Зібров висловився про Яму та Винника, які втекли від війни за кордон

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: