Помер зірка серіалу «Закон і порядок»: грав детектива Манча протягом 22 років

Комік Марк Марон назвав колегу «одним із великих»
фото з відкритих джерел

Детектив Манч став одним з найдовготриваліших героїв американських телесеріалів

Помер Річард Белзер, відомий за серіалами «Вбивчий відділ» та «Закон та порядок: Спеціальний корпус».  Актору було 78 років. Останнім часом він хворів, однак не афішував це.

Коли з'явилас новина про його смерть, шанувальники не могли повірити, що їхнього кумира більше немає, сподіваючись, що повідомлення виявляться фейком. Проте сценарист Ларейн Ньюман, яка тісно співпрацювала з Белцером, підтвердила звістку про його смерть.

«Мені так сумно чути про смерть Річарда Белцера. Я так сильно любила цього хлопця. Він був одним із моїх перших друзів, коли я приїхала до Нью-Йорка, щоб зніматися. Раніше ми щотижня ходили на вечерю в Шіпсхед-Бей, щоб покуштувати лобстерів. Один із найкумедніших людей на світі. Майстер роботи з натовпом. Спочивай в кращому зі світів, дорогий», – написала вона в соцмережі. Комік Марк Марон також висловив свої співчуття, назвавши колегу «одним із великих».

Зазначимо, на початку сімдесятих Річард починав як стендап-комік, виступаючи по клубах та нічних закладах Нью-Йорка. Йому також пощастило потрапити на телебачення, у шоу «Суботнього вечора у прямому ефірі». Після цього артист отримав кілька пропозицій в кіно.

Поступово актор став затребуваним і на початку 90-х почав працювати на ТБ та зніматися у серіалах. Річард чудово вжився в детективі Джона Манча. Цей персонаж переходив з однієї кінокартини до іншої: «Вбивчий відділ», «Секретні матеріали», «Закон і порядок». Детектив Манч став довготривалим героєм американських телесеріалів. Загалом Белзер грав детектива Манча протягом 22 років.

Повідомляється, що продюсери «Закону та порядку» часто просили Белзера прилетіти з Франції на зйомки до США для камео, але актор не міг через стан здоров'я. Востаннє Манч з'являвся у серіалі у 2016 році. Минулого тижня персонаж Белзера згадувався у серіалі його напарником Фіном (Айс Ті). Він розповів, що Манч повернувся жити в «Балтимор», на батьківщину «Вбивчого відділу», одружився, відкрив бар та живе щасливо. Ймовірно, автори знали про проблеми зі здоров'ям Белзера та влаштували йому гідну прощальну церемонію.

Читайте також: Оголошено переможців британської кінопремії BAFTA: не обійшлося без росіян

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: