Помер автор хіта «Смажений кабанчик»

Музиканту був лише 61 рік
фото: Facebook Оксани Довженко

Гурт був шалено популярним в 90-х і гастролював зі своїми піснями по всій Україні

Помер український музикант та учасник гурту «Степ» Володимир Єфімов. Сумну новину 11 вересня повідомила його дружина на сторінці у Facebook. 

«Сьогодні померла моя найулюбленіша і найрідніша людина. Помер мій чоловік Володимир Єфімов», – написала дружина Володимира, Оксана Довженко.

Артист був автором популярного кумедного хіта 90-х «Смажений кабанчик, курка з майонезом».

Гурт «Степ» виконує хіт «Смажений кабанчик» у 2016 році на фестивалі «Сірко Мега Фест».

Український гурт «Степ», учасниками якого були Володимир Єфімов, Сергій Василенко та Андрій Череднюк родом з Херсону. Заснований в 1995 році гурт був шалено популярним в 90-х і гастролював зі своїми піснями по всій Україні.

У 1996 році гурт створив пісні «Дівчина Африка» і «Бум, бум – все в нас є», які стали лідерами вітчизняних теле- і радіо хіт-парадів. А наприкінці 1997 «Степ» входив до двадцятки кращих колективів України, посідаючи в рейтингу 12 місце.

У липні 1997 року тираж нового альбому гурту «Ти не пожалкуєш» побив усі рекорди, що існували до цього в Україні.

За 28 років творчої кар'єри колектив випустив чотири альбоми. У 2022-му до 27-річного ювілею гурт завершив роботу над новим альбомом під назвою «Країна Україна».

Українська співачка Анжеліка Рудницька поділилася тим, що Єфімов посварився із хлопцями з гурту і заборонив їм виконувати «Смаженого кабанчика». Кліп на пісню прибрали з усіх пабліків.  

Володимиру Єфімову був лише 61 рік. Причина смерті музиканта невідома. 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: