Як голосувати у першому півфіналі «Євробачення-2023»: детальна інструкція

Щодо України, голосувати можна буде 11 та 13 травня

В Ліверпулі стартував перший півфінал «Євробачення-2023». 15 країн-учасниць представляють свої пісні, щоб потрапити до Гранд-фіналу та позмагатися за перемогу 13 травня. Їхній успіх на 100% визначають результати голосування глядачів.

У першому півфіналі «Євробачення-2023» можуть голосувати глядачі з 15 країн, які виступають 9 травня. Серед них: Норвегія, Мальта, Сербія, Латвія, Португалія, Ірландія, Хорватія, Швейцарія, Ізраїль, Молдова, Швеція, Азербайджан, Чехія, Нідерланди, Фінляндія. Також свої голоси віддадуть єврофани з трьох країн, які вже пройшли попередню кваліфікацію до Гранд-фіналу: Німеччина, Італія та Франція.

Щодо України, голосувати можна буде 11 та 13 травня через офіційний додаток Євробачення для Android або iOS, а також за допомогою смс з порядковим номером відповідного виступу на номер 7576. У прямих ефірах з'явиться інформація, коли можна це зробити.

Якщо українці знаходяться в одній із зазначених країн, проголосувати в першому півфіналі «Євробачення-2023» можна через офіційний додаток конкурсу пісні «Євробачення», або за допомогою смартфона, дотримуючись інструкцій на екрані під час трансляції шоу.

Додаток Eurovision Song Contest доступний для смартфонів на iOS , Android.

Глядачі з країн-учасниць можуть голосувати по телефону та/або SMS. Відповідні номери покажуть на екрані під час трансляції «Євробачення», а також на сайті www.esc.vote.

Вперше глядачі з країн, які не беруть участі в конкурсі у 2023 році, також зможуть голосувати у кожному півфіналі та гранд-фіналі. Зробити це можна в офіційному додатку Євробачення або на сайті www.esc.vote. І програма, і веб-сайт автоматично покажуть правильний метод голосування для вашої країни.

Голосування у першому півфіналі «Євробачення» 9 травня відкриється після того, як прозвучать усі 15 пісень. Воно триватиме обмежений період часу: ведучі шоу скажуть, коли він відкривається і закривається. Будь-які голоси, віддані раніше чи пізніше, не враховуватимуться, але з вас може стягуватися плата.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: