Папараці підловили зірку «Гаррі Поттера» з візочком: Деніел Редкліфф вперше став батьком

Ерін та Деніел зустрічаються більше 10 років
фото з відкритих джерел

Актор прикривав обличчя руками, щоб його не впізнали.

Зовсім нещодавно стало відомо, що Деніел Редкліфф та його кохана Ерін Дарк, стать батьками. А нині американські папараці змогли зафіксувати 33-річну зірку фільмів про «Гаррі Поттера» на прогулянці з візочком. Кадри із зірковими батьками ексклюзивно опублікувало видання Daily Mail.

Він був разом із 38-річною коханою та прикривав обличчя руками, щоб його не впізнали. Журналісти зв'язалися з прес-секретарем Деніела Редкліффа, який підтвердив – пара має первістка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Daniel Radcliffe (@daniel9340)

Ерін та Деніел зустрічаються більше 10 років. Вони познайомилися 2012-го на зйомках фільму «Убий своїх коханих». 2020-го Редкліфф з гумором говорив про те, що в картині є сексуальна сцена з ним і актрисою, і навіть пожартував: «Колись ми покажемо її нашим дітям».

Нагадаємо, що Редкліфф уславився роллю в серії фільмів про юного чарівника «Гаррі Поттера». Книга, написана Джоан Роулінг, стала культовою, тому її екранізацію чекали в усьому світі. Деніел зіграв юного Гаррі у всіх частинах та отримав за зйомки понад 50 мільйонів доларів. Після завершення франшизи він продовжив зніматися не лише у кіно та серіалах, а й став продюсером кількох картин. Британський актор живе на два міста – Лондон і Нью-Йорк, а також багато подорожує.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: