Памела Андерсон відмовилася від макіяжу

На думку американської зірки, немає причин витрачати кілька годин на те, щоб приховати вікові зміни
фото з відкритих джерел

Американська зірка Памела Андерсон пояснила, що просто перестала бачити в макіяжі сенс

На модному заході в Парижі американська актриса та фотомодель Памела Андерсон вразила шанувальників своєю природною красою, яку свідомо відмовилася ховати за макіяжем. Про це повідомляє Daily Mail.

Для зірки, яка десятиліттями підкреслювала свою вроду макіяжем, було дуже незвично відмовитися від цього процесу. Однак смерть візажистки наштовхнула її на роздуми.

Памела Андерсон відмовилась від макіяжу
Памела Андерсон відмовилась від макіяжу

«Алексіс була найкращою. І з тих пір я відчула, що без Алексіс мені просто краще не носити макіяж», – пояснила Памела.

Проце це не єдина причина таких разючих змін. Спершу Андерсон відчула себе «бунтівницею», коли відмовилася від звичного образу, а пізніше взагалі перестала вбачати в макіяжі сенс.

Памела Андерсон відмовилась від макіяжу
Памела Андерсон відмовилась від макіяжу

На думку артистки, немає причин витрачати кілька годин на те, щоб приховати вікові зміни. Памела Андерсон примирилася зі старінням і почувається комфортно в власному тілі.

«Я помітила, що всі ці люди роблять помітний макіяж, і це так схоже на мене – йти проти течії і робити протилежне тому, що роблять інші. Я думаю, ми всі починаємо виглядати трохи кумедно, коли старіємо. І я сміюся над собою, коли дивлюся в дзеркало. Я думаю: «Ого, що зі мною відбувається?» Я відчуваю підтримку. Мені комфортно», – сказала 56-річна модель.

Вихід знаменитості без макіяжу назвали «революцією», яка позитивно вплине на суспільство та дозволить жінкам бути впевненішими без шару косметики на обличчі. Сама Андерсон називає відмову від косметики «новим розділом життя».

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Ірина Білик показала фанатам селфі без макіяжу, чим здивувала підписників, які звикли бачити її яскраво нафарбованою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: