Полякова засміяла українців, які змушують купувати волонтерів човни для евакуації

Оля Полякова обурилася, що волонтери самотужки дбають про постраждалих
фото з відкритих джерел

Артистка закликала власників водного транспорту надати човни безкоштовно

Співачка Оля Полякова обурилася через те, що волонтерам доводиться збирати кошти для придбання човнів, які зараз є необхідністю, бо евакуація людей з регіонів, де вирує потоп, – першорядне завдання. На сторінці в Instagram артистка не приховувала, що хтось досі намагається заробити на продажі човнів.

«Усі ми в жаху через те, що сталося на Каховській ГЕС і того, що Херсонська область затоплена. Але я найбільше в жаху від того, що мої волонтери збирають кошти на човни. Я в жаху від того, що ці човни хтось продає», – обурилася Полякова.

Полякова засміяла українців, які змушують купувати волонтерів човни для евакуації фото 1

Співачка закликала власників човнів безкоштовно віддати їх волонтерам на певний час, поки триває евакуація.

«Люди, я свого човна віддала безкоштовно! Я прошу, люди, в яких є свої човни – гумові моторні, легкі металеві, – надайте! Ми вам їх повернемо. Якщо ви зараз через мене напишете, я вам даю слово, що ми вам її повернемо», – звернулася до підписників Оля.

Полякова засміяла українців, які змушують купувати волонтерів човни для евакуації фото 2

Полякова почала самостійно шукати власників водного транспорту, які можуть надати все необхідне для евакуації.

«Я вже подзвонила своїм сусідам, знайшла ще одного човна. В кого є залізний човен, п'ять кінських сил, будь ласка, напишіть. Якщо не повернемо, я відшкодую збитки. Я вас дуже прошу!», – звернулася до підписників Полякова.

Додамо, що у вівторок, 6 червня, російськими окупаційними військами було здійснено підрив Каховської ГЕС. Місцевих жителів уже почали евакуювати із потенційних районів затоплення. Крім греблі, російські окупанти підірвали турбіни та генератори Каховської ГЕС. Це збитки мінімум на мільярд доларів, не рахуючи витрат на відновлення греблі і затоплених територій. Каховську ГЕС повністю зруйновано. Станція відновленню не підлягає.

Служба безпеки України опублікувала перехоплену розмову окупантів, яка підтверджує, що Каховську ГЕС підірвала диверсійна група окупантів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: