Оля Полякова дасть два концерти в Києві: вріже хітом «Шльопки» українською

Полякова з аншлагом виступила з Києві з двома концертами в березні цього року
фото з відкритих джерел

Усі популярні російськомовні хіти Полякової перекладені на українську мову

Співачка Оля Полякова виступить в Києві з новою концертною програмою «Все буде добре». Всі композиції, які співачка виконуватиме зі сцени, будуть лунати українською мовою.  

«Усі пісні 100% українською. Обіцяю, що ви будете здивовані! Програма різноманітна: і лірична, і патріотична, пронизана темою війни та щемливими кадрами з фронту, особистими історіями українських захисників, що стали невід’ємною частиною багатьох номерів. Також особливе місце відведено старим хітам, які перекладені українською, – розповідає Оля Полякова. – Погоджуюсь, що зараз вони звучать набагато краще оригіналу. А деякі з них навіть набули абсолютно нового змісту, такі як: «Номер один» або «Рай на землі». Також ви почуєте треки з мого нового альбому, який я презентую зовсім скоро. Режисером шоу виступив Герман Нєнов».

Виступи відбудуться 17 та 18 травня у КВЦ «Парковий», збір гостей о 18:00. Концерти «Все буде добре» продовжують серію благодійних подій від «Кварталу-Концерту» у КВЦ «Парковий». Частина прибутку від кожного концерту буде направлена на допомогу ЗСУ та ВПО.

Раніше «Главком» писав, що Полякова з аншлагом виступила з Києві з двома концертами в березні цього року. Першими оновлений репертуар співачки побачили військові, медики, волонтери та працівники ДСНС, для яких вхід був безкоштовним. Виконавши першу пісню зі своєї програми, Оля розплакалася: пояснила, що щаслива знову співати в Україні та для українців. Усі свої популярні російськомовні хіти Полякової були не лише перекладені, а й трансформувалися, як музично, так і ідейно. Серед них фірмові «Шльопки». Автором нового тексту став популярний поет, телеведучий, а тепер захисник України у лавах ЗСУ Петро Мага.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: