Ніно Катамадзе на час війни переїжджає до України

фото з відкритих джерел

Українські глядачі знають співачку за проектом «Х-Фактор»

Легендарна грузинська співачка Ніно Катамадзе в інтерв'ю ЖВЛ, що виходить на телеканалі 1+1, розповіла, що задуміється над тим, щоб переїхати до України.

«Моя сім'я вважає, що добре було б пожити в Україні. Ми плануємо переїзд ось прямий зараз, під час війни, – каже Катамадзе. – В Україну не їду, я в прямому розумінні лікую та біжу. Ми дали концерт у метро і я можу з упевненістю сказати, що це був незабутній концерт у моєму житті. Ми спеціально створили таке звучання із квартетом, щоб можна було висловити через музику нашу підтримку. Були такі моменти, коли поїзд метро сповільнювали, щоб він не заважав співу. Досі пам'ятаю очі гостей концерту, це неможливо забути, їхні сльози та вся історія – це щось неймовірне».

«Ця страшна війна – виклик і моєму особистому життю, – каже Ніно. – Я точно знаю і можу відповідати за своїх друзів, скільки можемо і скільки буде сил – ми боротимемося разом із вами. Україна воює за весь світ. Усі звикли, що інші відповідають. Народ своєю сміливістю показав свій характер і що означає бути українцем. Я вірю, що ми переможемо, на землі вправі жити лише світла сторона – кохання, підтримка один одного, дбайливе ставлення. Ми зможемо побудувати країну, яка стане прикладом для майбутніх поколінь».

Ніно Катамадзе – уродженка Грузії, співачка, композиторка. Українські глядачі знають її за проектом «Х-Фактор», де в 2014-2015 роках Ніно займала крісло судді. Найпопулярніші пісні Катамадзе – Once In the Street, Olei і I will come as a snow.

Читайте також: Євробачення-2023: порядок виступів та пісні всіх 15 конкурсантів першого півфіналу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: