Мультик, який критики розгромили вщент, поставив світовий рекорд зі зборів

Світові збори мультфільму перевищили $378 мільйонів лише за п'ять днів прокату
фото з відкритих джерел

В Україні прем'єра фільму відбулася 5 квітня

Минулого тижня у світовому прокаті стартували покази мультфільму «Брати Супер Маріо у кіно». Кінокритики розгромили новинку, а ось простим глядачам проект сподобався. У результаті «Брати Супер Маріо в кіно» менш ніж за тиждень прокату зібрали гігантську касу та поставили рекорд.

Світові збори мультфільму перевищили $378 мільйонів лише за п'ять днів прокату. Враховуючи, що бюджет картини становив близько 100 мільйонів доларів, фільм уже окупився. Крім того, такий старт став найуспішнішим у світовій історії серед анімаційних фільмів. «Брати Супер Маріо в кіно» перевершили попереднього рекордсмена в особі мультика «Холодне серце 2». Також поки це наймасштабніше досягнення серед усіх прем'єр, що відбулися цього року.

Тим часом від кінокритиків на популярному сайті-агрегаторі Metacritic, який збирає відгуки, у «Маріо» всього 47 балів зі 100 від кінокритиків. Вони називають мультфільм порожнім та картиною, яка цинічно заграє з фанатами. Останні, втім, нічого поганого в цьому не бачать – мультфільм має 8,7 балів із 10 від звичайних глядачів.

В Україні прем'єра фільму відбулася 5 квітня одночасно зі світовим прокатом.

Читайте також: Син та донька. 48-річна акторка Хіларі Суонк вперше стала мамою та показала двійнят

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: