Концерт ТНМК у Флоренції скасували. Що трапилося?

Попри всі неприємності, з якими артисти зіткнулися у Флоренції, українці продовжать виступати
фото з відкритих джерел

Артисти планували виступити з повноцінним концертом, проте не обійшлося без правоохоронців

Концерт українського гурту «Танок на майдані Конґо», що був запланований у Флоренції 22 жовтня, скасували. Учасники колективу розповіли, що поруч проходила акція неофашистів, а це нібито могло стати підґрунтям для конфлікту. Вокаліст ТНМК Олександр Сидоренко, відомий як Фоззі, написав про це в Facebook.

Артисти планували виступити з повноцінним концертом, проте не обійшлося без правоохоронців. Стражі порядку не дозволили гурту «Танок на майдані Конґо» влаштувати армосферне шоу з гітарою.

Поліція мотивувала заборону тим, що неподалік від локації артистів пройде акція неофашистів. Але ця неприємна ситуація не зіпсувала враження українців від Флоренції.

Концерт ТНМК у Флоренції скасували. Що трапилося? фото 1

«Флоренція прекрасна. Прямо неочікувано прекрасна. Тільки нам не дали там вчора зіграти. Поліція відкликала дозвіл на акцію. Щось типу – поруч акція неофашистів, краще не загострювати. Навіть під гітару не дозволили», – написав музикант.

Фоззі навів ще одну неприємну деталь, що в барабанщика ТНМК вкрали телефон з кишені. За словами артиста, ситуація налагодилася і українцям дозволили виступати.

Додамо, що український електро-фольк гурт ONUKA приїде до Варшави й Берліна з концертними шоу. Частину коштів музиканти передадуть на відновлення Чернігова.

Читайте також: «Ви є банальними терористами». Святослав Вакарчук звернувся до росіян

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: