Коко Лі із саундтреку до мультфільму «Мулан» закінчила життя самогубством

Коко Лі вчинила суїцид
Фото: Associated Press

48-річна виконавиця вчинила суїцид через депресію

Американсько-китайська співачка та акторка Коко Лі, яка виконала саундтрек до мультфільму «Мулан» наклала на себе руки через депресію. Про смерть виконавиці повідомили її сестри у соцмережах. За їхніми словами, Лі страждала від депресії впродовж декількох років. 2 липня у неї була спроба суїциду, однак після цього вона була доставлена до лікарні. Три дні Коко Лі провела у комі:

«Ми повідомляємо найболісніші новини: Коко страждала від депресії декілька років, але за останні місяці її стан сильно погіршився. Незважаючи на те, що вона отримувала професійну допомогу та робила все, щоб подолати депресію, демон усередині неї переміг. 2 липня вона спробувала накласти на себе руки вдома і була доправлена до лікарні. Лікарі намагалися вивести її з коми, але 5 липня 2023 Коко померла», – повідомили родичі акторки.

Коко Лі народилася у Гонконгу, але у дитинстві разом із родиною переїхала до США. У 1996-му вона підписала контракт із Sony Music Entertainment. У тому ж році її дебютний альбом став найбільш продаваним в Азії. Пізніше сингл співачки Do You Want My Love потрапив в американські музичні чарти, а у 2001-му пісня A Love Before Time з фільму «Тигр підкрадається, дракон ховається» була номінована на премію «Оскар». Всесвітню впізнаваність їй принесла озвучка героїні Мулан у мандаринській версії однойменного діснеївського мультфільму, а її версія саундтреку була настільки популярною, що артистка перезаписала її у 2021 році на честь виходу художнього фільму «Мулан».

Читайте також: Через теракт росіян у Краматорську загинула письменниця Вікторія Амеліна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: