Кіркоров спокутує гріх «голої вечірки» на Донбасі (фото)

Путініст відвідав тимчасово окуповану Горлівку та заспівав перед пораненими рашистами
фото: скріншот відео

Російський співак, який підтримує війну в Україні, намагається «замолити гріхи» виступами перед окупантами

Путініст Філіп Кіркоров, який підтримує війну в Україні та вбивства мирних людей, приїхав до так званої «ДНР» та виступив перед окупантами.

Зокрема, російський артист відвідав тимчасово окуповану Горлівку на Донеччині та виступив перед пацієнтами та співробітниками міської лікарні. На опублікованому у соціальних мережах відеозаписі Кіркоров виконує пісню «Сніг».

Імовірно, що таким чином прихильник Путіна заходився «відбілювати» свою репутацію після гучного скандалу із «голою вечіркою» у столиці країни-агресорки, який стався в ніч на 21 грудня минулого року. Подія розгнівала росіян та привернула увагу правоохоронних органів.

В результаті виступи Кіркорова почали скасовувати, а телеканали відмовилися показувати його на новорічні свята. Сам путініст тоді заявив, що у житті «бувають моменти, коли зайшов не в ті двері».

Нагадаємо, російський артист Філіп Кіркоров, який відкрито підтримує агресивні дії Росії в Україні, здивував своїм сценічним образом. Під час чергового виступу в Росії, де співака вже встигли звинуватити у пропаганді гомосексуалізму, Кіркоров приміряв на себе рожевий образ.

Читайте також: Кіркоров, гола вечірка і вибух десантного корабля у Феодосії. Ви не бачите зв'язку, а він є?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: