Євробачення-2024: яке місце прогнозують букмекери Україні

фото з відкритих джерел

Наприкінці січня шанс України на перемогу оцінювався в 9-10%, а вже із перших днів лютого це число почало зростати

Букмекери прогнозують Україні перемогу на пісенному конкурсі «Євробачення-2024» у Швеції з імовірністю 16%. Про це стало відомо з оновлених даних букмекерів.

Україні прогнозують найбільше шансів перемогти – 16%. Друге місце посіла – Велика Британія (9%), яку представить Оллі Александер, а третє – Італія (7%).

Євробачення-2024: яке місце прогнозують букмекери Україні фото 1
фото: eurovisionworld.com

Нагадаємо, що наприкінці січня шанс України на перемогу оцінювався в 9-10%, а вже із перших днів лютого це число почало зростати.

Більшість країн (зокрема й Україна) ще не обрали свого представника на «Євробачення-2024», тому прогнози букмекерів можуть змінитися після результатів національних відборів.

Що стосується українського нацвідбору, букмекери прогнозують перемогу дуету Alyona Alyona & Jerry Heil із піснею Teresa & Maria. Їхній шанс на виграш оцінили у 64%.

Нагадаємо, що Українці 3 лютого обирають представника країни на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2024 у Мальме. Голосувати за своїх фаворитів можна було через застосунок «Дія». Проте застосунок, схоже, не витримав напливу охочих віддати свій голос і «впав». Через це голосування за переможця нацвідбору «Євробачення» продовжено: воно триватиме до 19:00, 4 лютого. 

Як відомо, ведучими нацвідбору цьогоріч стали співачка Юлія Саніна, гуморист Василь Байдак та ведучий Тімур Мірошниченко. Судитили учасників: Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець, який також жодного стосунку до конкурсу не мав.

Також відома українська співачка Skylerr, яка взяла участь в Нацвідборі на Євробачення-2024, зняла свою кандидатуру з конкурсу.

Нагадаємо, що Румунія відмовилася від участі у «Євробаченні-2024». Зазначається, що цього року TVR направить кошти на інші пріоритетні виробництва та проєкти. Серед них, зокрема, трансляція літніх Олімпійських ігор у Парижі та продовження інвестицій у нову штаб-квартиру TVR Craiova.

Також стало відомо, яка країна візьме участь у Євробаченні вперше за 31 рік.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: