Євген Рибчинський розказав про революцію свідомості, яку пережила його мама

Батьки Євгена Рибчинського – Олександра та Юрій Рибчинські
Фото: Євген Рибчинський/Facebook

Сьогодні мамі і дружині знаменитих поетів Євгена і Юрія Рибчинських виповнюється 75

Відомий український поет, композитор і продюсер Євген Рибчинський у День народження своєї мами розповів, як Олександра Рибчинська перейшла на українську мову під час Революції Гідності, у свої 66 років. Про це він написав у Facebook.

«Моя мама перейшла на українську в 66, під час Революції Гідності. В 66 це справжня революція свідомості. При тому, що мама із найзросійщеного регіону України – Запоріжжя», – написав Рибчинський.

За його словами, перейти на українську в дорослому віці цілком можливо. Але для цього треба мати совість і бажання та «кожною фіброю своєї душі відчувати себе українкою».

«Пишаюся тобою, мамо, і поздоровляю з черговим ювілеєм – 75. Ти в нас красуня і приклад для наслідування. З днем народження, рідненька!», – привітав маму поет.

Нагадаємо, що Олександра Рибчинська – дружина легендарного поета і драматурга, Народного артиста України Юрія Рибчинського.

До слова, 21 грудня у Жовтневому палаці відбудеться авторський концерт Євгена Рибчинського. У програмі вечора: поетичні твори у виконанні видатних акторів Ірми Вітовської, Богдана Бенюка, Юрія Дяка, пісні у виконанні Наталі Могилевської та EL Кравчука, балет від Христини Шишпор, а також нові твори та популярні хіти 90-х у виконанні самого Євгена Рибчинського. Крім того, на сцені виступить і його легендарний батько Юрій Рибчинський.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: