Jerry Heil госпіталізували у Тернополі: впала в оркестрову яму під час концерту

Співачка перебуває під наглядом лікарів
фото з відкритих джерел

Артистка поки що не вийшла на зв'язок і ніяк не прокоментувала, як нині себе почуває

Співачка Jerry Heil під час концерту, який відбувся в Тернополі, впала в оркестрову яму. Про це у соцмережі повідомила команда виконавиці.

Після падіння артистку госпіталізували на «швидкій» до лікарні. Нині, за словами оточення артистки, вона перебуває під наглядом лікарів. Команда співачки змушена була перенести сьогоднійшній концерт в Івано-Франківську. Нову дату виступу Jerry Heil повідомить пізніше.

Сама артистка поки що не вийшла на зв'язок із шанувальниками і ніяк не прокоментувала, що з нею сталося та, як нині себе почуває. За інформацією деяких ЗМІ, співачка зламала ребра.

Нагадаємо, раніше Jerry Heil брала участь у фіналі Нацвідбору на Євробачення-2023. Вокалістка посіла третє місце. Після поразки вона розплакалася і звернулася до своїх шанувальників. Співачка заявила про бажання відмовитись від змагань за право представляти Україну на конкурсі.

«Не думаю, що вже колись піду. Досвід показує, що треба, керуючись своїми ж образами, заходити в інші двері», – повідомила співачка в телеграм-каналі.

«Розумієте, чому я плачу? Я дуже вболіваю за нашу українську мелодику. Я так щиро її люблю, що у мене серце розширюється щоразу, як я чую нову поспівку. Днями, а буває ночами, я досліджую автентичний спів і шукаю нові матеріали. Я хочу, щоб це стало світовим здобутком. І сьогодні я усвідомила, що зробити мені це завдяки «Євробаченню» не вдасться. Дуже прикро, щиро. Але буду шукати інший шлях», – додала Яна Шамаєва.

Читайте також: Скандал на Євробаченні. Krutь вимагає скасувати перемогу Tvorchi у Нацвідборі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: