Голлівудський актор приїхав у Чернівці

Актор сам висловив бажання долучитися до кінофестивалю в Чернівцях
фото: Шпальта

Вігго Мортенсен завітав до Чернівців у день відкриття кінофестивалю «Миколайчук Open»

Голлівудський актор та тричі номінант на «Оскар» Вігго Мортенсен приїхав у Чернівці у день відкриття кінофестивалю «Миколайчук Open». Його фільм «Мертві не завдають болю» показали на церемонії відкриття. Він режисер картини, сценарист та грає у ній одну з головних ролей. Актор сам висловив бажання долучитися до кінофестивалю, оскільки зараз у нього триває тур Європою, де він презентує фільм, повідомив «Суспільному» програмний директор кінофестивалю Алекс Малишенко.

У світі глядачі встигли подивитися кінострічку лише на декількох кінофестивалях, зокрема у Торонто минулого року. Також фільм вийшов у широкий кінопрокат у декількох країнах світу минулого місяця.

Фільм «Мертві не завдають болю» – це вестерн, події якого розгортаються у 1860-х роках у США. На глядача чекає історія кохання під час Громадянської війни.

Вігго Мортенсен розповів про свій фільм «Мертві не завдають болю»
Вігго Мортенсен розповів про свій фільм «Мертві не завдають болю»
фото: Шпальа

Вігго Мортенсен – американський актор данського походження, відомий своєю роллю Арагорна у фільмі «Володар перснів». Його тричі номінували на премію «Оскар» – у 2008, 2017 та 2019 роках.

Вігго Мортенсен – американський актор данського походження, відомий своєю роллю Арагорна у фільмі «Володар перснів»
Вігго Мортенсен – американський актор данського походження, відомий своєю роллю Арагорна у фільмі «Володар перснів»
фото: Шпальта

Вігго Мортенсен – один із тих голівудських зірок, які публічно підтримали Україну. Нещодавно він записав відео у футболці з тризубом на підтримку України на кінофестивалі у Глазго.

Нагадаємо, Амаль Клуні, відома британська юристка та дружина голівудського актора Джорджа Клуні, виступила на дискусії фонду Clooney Foundation For Justice у Нью-Йорку, де розповіла про незвичайний малюнок свого сина. Олександр Клуні присвятив промовистий малюнок російському диктатору Володимиру Путіну. 5-річний хлопчик зобразив в'язницю, у який, за його словами, має сидіти злочинець. 

Також Джордж Клуні разом із правозахисником Джоном Прендергастом закликали світову спільноту ліквідувати російську ПВК «Вагнер». Про це вони опублікували колонку «Як Захід може вбити вірус Вагнера» в The Economist.

Читайте також: Джордж Клуні приголомшив спогадами про померлого актора серіалу «Друзі»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: