Галкін розповів, чому відмовився тікати з Ізраїлю

фото з відкритих джерел

Російський артист стверджує, що «залишається на своїй батьківщині»

Російський шоумен Максим Галкін, який вже більше півтора роки живе в Ізраїлі, вийшов на зв'язок з шанувальниками і розповів, чи поїхав він з країни, де зараз йде війна.

«Більше півтора роки тому ми з сім'єю поїхали з Росії. Скільки б не намагалися називати наш від'їзд втечею – це неправда. Біжать від загрози, а нам нічого не загрожувало. Як і Росії нічого не загрожувало у лютому 2022 року. Чому ми поїхали я пояснювати не буду, тому що розумні знають, а дурням повторювати – марно», – сказав шоумен.

Він зазначив, що їхній з Пугачовою вибір припав на Ізраїль тому, що це батьківщина Галкіна, він – єврей по мамі. І коли на країну напали бойовики ХАМАС, він нікуди не втік, а залишався разом з ізраїльтянами.

«Ми вибрали Ізраїль. Тому що я люблю цю країну, тому що мені тут спокійно, тому що ми з Аллою відчуваємо себе тут своїми, не чужими. Також як ми завжди відчували себе в Росії. Я – єврей по мамі, тому ми вибрали Ізраїль. І ні хвилини про це не пошкодували. І сьогодні, в ці важкі і сумні для Ізраїлю дні, ми тут. Ми навіть не розглядали можливість кудись поїхати, хоча вона є», – додав Галкін.

Зазначимо, що вчора ЗМІ сколихнули фотографії, де Алла Пугачова та Максим Галкін нібито перебувають в ізраїльському аеропорту та готуються поїхати з країни.

Нагадаємо, у суботу, 7 жовтня, Ізраїль зазнав ракетного удару з кількох місць у Газі. Лідер військового крила ХАМАС заявив, що угруповання розпочало нову операцію проти Ізраїлю. Бойовики Гази проникли до Сдероту – невеличкого міста в Південному окрузі Ізраїлю.

Ізраїльська армія після масованого ракетного обстрілу з боку палестинського анклаву вдарила по території Сектора Гази. Міністр оборони Ізраїлю дав розпорядження про терміновий збір резервістів. Повідомляється, що Ізраїль повернув контроль над усіма містами, захопленими бойовиками ХАМАС.

Читайте також: ХАМАС: що відомо про рух, який хоче знищити Ізраїль, та до чого готуватися Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: