Названо фільм, який посунув «Барбі» з першого місця американського кінопрокату

фото з відкритих джерел

Після успішного старту, стрічка вже накопичила вражаючу суму понад 1 млрд 250 млн доларів у всесвітньому прокаті

Протягом кількох днів поспіль, фільм «Барбі» займав високу позицію в американському кінопрокаті, але згодом лідерство перейшло до іншого фільму. Про це свідчать оновлені статистичні дані на порталі Box Office Mojo.

Після успішного старту, стрічка вже накопичила вражаючу суму понад 1 млрд 250 млн доларів у всесвітньому прокаті. Однак, останніми вихідними, на перше місце в бокс-офісі виступив американський супергеройський фільм «Синій Жук», що базується на персонажі з коміксів DC Comics.

За минулі вихідні, фільм «Синій Жук» зібрав в американському прокаті 25 млн 400 тисяч доларів. Проте аналітики відзначають, що цей результат виявився значно нижчим, ніж очікувалося. Варто відзначити, що витрати на виробництво фільму становлять щонайменше 100 мільйонів доларів без врахування рекламних витрат. Сам фільм стартував з позицій одного з найслабших відкриттів для всесвіту DC.

«Барбі», у свій п'ятий вікенд прокату зібрала всього на 4 млн менше — 21 млн 500 тисяч доларів. Фільм про знамениту пластикову ляльку вже зібрав 567 млн доларів в американському кінопрокаті. Наразі стрічка займає 15-ту сходинку в рейтингу найуспішніших фільмів в кінопрокаті США за весь час.

На третьому місці залишився біографічний фільм Крістофера Нолана «Оппенгеймер» про творця атомної бомби.

Раніше повідомлялося, що фільм «Барбі» режисерки Грети Гервіг зібрав уже понад $1 млрд у світовому прокаті

Нагадаємо, що раніше українські полярники вразили ніжними фото Антарктиди у кольорах Барбі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: