Фагот розповів, чому майже рік не бачився з єдиним сином-підлітком

Фагот про сина: Ми з ним навіть про жінок починаємо розмовляти
фото з відкритих джерел

Син співака з мамою нині мешкає в Австралії

Військовий добровольчого батальйону «Реванш» та лідер гурту «ТНМК» Олег Фагот Михайлюта розповів про «Історію України за 5 хвилин» та розмови з сином про війну.

Кліп гурту «ТНМК» «Історія України за 5 хвилин» показують у школах. «Мій малий якось прийшов зі школи і сказав: «Тато нам сьогодні на уроці історії твій кліп показували». Це для мене наче бальзам, адже ми живемо українською ідеєю вже багато років, усі наші альбоми написані з нею. Коли ти турбуєшся про українську культуру, то турбуєшся про кожного українця, а особливо про дітей», – розповідає артист в програмі «Тихий вечір з Оленою Кравець».

З сином, якому у серпні буде тринадцять, Фагот не бачився вже рік. Він зараз живе у дідуся в Австралії. Олег Михайлюта зізнається, що вони з сином друзі і говорять про все на світі: «Ми з ним навіть про жінок починаємо розмовляти. Він зі своєї точки зору формулює, що він відчуває і ділиться зі мною. Іноді це дуже прикольно для усвідомлення».

«Пам’ятаю, я його не бачив близько 10 місяців і коли зустрічав на вокзалі, він по традиції біжить на мене і стрибає. Я його хапаю і розумію, що вже треба тримати так спинку, як у пауерліфтингу. Все ж таки 65 кілограмів вже, нормальний мужик від'ївся», – шуткує тато.

Фагот став батьком в серпні 2010 року. З його матір'ю, журналісткою Анастасією Будкіною музикант розійшовся ще до народження сина. Олег каже, що син часто «дзеркалить» його. В Києві хлопчик навчався у музичній школі за класом фортепіано, причому грав на інструменті свого батька, який той перевіз із Харкова до Києва, дізнавшись про бажання спадкоємця займатися музикою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: