Напруга між акторами та хейт головної героїні: мережа обговорює прем'єру «Покинь, якщо кохаєш»

Після виходу стрічки історія створення фільму обросла драмою, яка стала джерелом для пліток та розслідування фанатів
кадр з фільму

Під час презентації фільму в США режисер та головний герой стрічки перебував окремо від інших акторів 

8 серпня в Україні відбулася прем'єра романтичної драми «Покинь, якщо кохаєш». Глядачі активно діляться враженнями від екранізації бестселера та обговорюють не лише висвітлення проблеми домашнього насилля в фільмі, а й позакулісну драму, яка сталася між акторами стрічки.

Про це розповідає фільм

Кінокартина – екранізація бестселлера Коллін Гувер, реліз якої чекали прихильники. Історія розповідає про Лілі Блум, яка з дитинства бачила домашнє насилля у своїй сім'ї.

Напруга між акторами та хейт головної героїні: мережа обговорює прем'єру «Покинь, якщо кохаєш» фото 1
кадр з фільму

Вона захотіла змінити життя, тому переїхала до Бостона та познайомилася з нейрохірургом Райлом. Втім, згодом поведінка чоловіка почала нагадувати головній героїні власного батька, через що їй доведеться зробити важливий вибір – залишитися в нещасливих стосунках чи розірвати це коло.

Напруга між акторами фільму

Іноземні ЗМІ почали писати про сварку режисера та головного героя фільму Джастіна Бальдоні з акторкою Блейк Лайвлі під час презентації фільму. Тоді як користувачі обговорювали цю тему ще під час просування стрічки.

Фанати помічали, що Лавлі з'являлася на червоних доріжках, тримаючи дистанцію від Бальдоні. Натомість вона перебувала у компанії свого чоловіка Раяна Рейнольдса, який займається просуванням «Дедпул і Росомаха».

Напруга між акторами та хейт головної героїні: мережа обговорює прем'єру «Покинь, якщо кохаєш» фото 2
фото з відкритих джерел

Спекуляцій щодо напруги між Джастіном і Блейк додало те, що режисер відмовився від фотографування повного акторського складу під час прем’єри фільму в Нью-Йорку на AMC Lincoln Square 6 серпня. На інших премʼєрах вони також разом не знімалися.

Блейк та Джастін навіть дивилися фільм у «двох окремих кінотеатрах» на премʼєрі.

Мережа має кілька теорій щодо розбіжностей між зірками. Відомо, що Бальдоні – режисер фільму, а Лавлі – продюсерка кінокартини. Як виявилося, акторка залучила свого чоловіка до написання ключової сцени у стрічці, що довело великий вплив Рейнольдса та Лайвлі на створення «Покинь, якщо кохаєш».

Відгуки глядачів та звинувачення в бік головної акторки

Українці активно діляться враженням після перегляду стрічки. Більшість наголошують на тому, що фільм краще сприймати як окрему картину, ніж екранізацію книги, так як багато деталей не було показано. Однак у TikTok навіть вірусився флешмоб, де дівчата знімали себе перед переглядом фільму, та після нього, демонструючи емоції від перегляду.

Іноземні користувачі помітили те, що під час промоції фільму Блейк Лайвлі ніколи не згадує про домашнє насильство, а просуває стрічку як «веселий ромком для дівчат». Частина глядачів також зауважила, що Лайвлі використовує маркетингову кампанію та свою участь у фільмі для того, щоб просувати власний бренд товарів для догляду за волоссям.

Водночас режисер та виконавець ролі Райла Джастін Бальдоні у більшості своїх матеріалів якраз таки позиціонує «Покинь, якщо кохаєш» як фільм про домашнє насильство та говорить про важливість теми. 

@lesliee.mg both actors did a great job in their roles. But the difference in their press tour spoke very loud about their views on the movies real issue. #itendswithus #iewupresstour ♬ take a moment to breathe. - normal the kid

Такі висловлювання Лавлі здалися прихильникам недоречними, тому ті досі критикують акторку за постійну рекламу фільму свого чоловіка та власних брендів.

Нагадаємо, американська акторка Блейк Лайвлі прийшла на прем'єру фільму «Покинь, якщо кохаєш» у сукні Versace, відтворивши образ співачки Брітні Спірс 2003 року. 

Раніше «Главком» писав, що у лютому 2023 року Райан Рейнольдс та Блейк Лайвлі стали батьками вчетверте. А вже в березні актор ненароком розсекретив стать дитини: у зіркової пари народилася четверта дівчинка.

Читайте також: Актор Райан Рейнольдс продав бізнес за $1,35 млрд. та став одним з найбагатших людей США

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: