Дікусар розповів, чого від нього тікають люди на вулицях

Від початку повномасштабного вторгнення Росії до України Дікусар вступив до лав Збройних сил України, аби захищати країну від окупантів
фото з відкритих джерел

Знаменитий хореограф натрапляє на чимало труднощів через військову форму

Хореографа та військовослужбовця Дмитра Дікусара побоюються цивільні, тож тікають від бійця, інколи сприймаючи його за працівника військкомату. Про це він розповів у інтервʼю інформаційному агентству «Уніан».

Дікусар поділився, на які труднощі він натрапляє через військову форму. Боєць зазначив, що люди відводять від нього очі та бояться. Тож нині військовий замість гордості за свій внесок у перемогу Україні відчуває тільки негативні емоції через ставлення суспільства.

«Коли я вдягаю військову форму, то бачу лише те, що люди відводять очі, бояться. Дехто може боїться військових як таких, комусь, можливо, соромно. Я думаю, що нас можуть плутати з ТЦК, тому і тікають від нас. Зараз я не відчуваю переваги, що я військовий. Я більше відчуваю страх, паніку і роздратування. На жаль», – зазначив захисник.

Дікусар наголосив, що зараз бійцям потрібна звичайна повага з боку людей. «Наразі я, як військовий, не можу пройтись вулицею, пишаючись тим, що я військовий», – розповів знаменитий хореограф, який обрав шлях захисника.

Зауважимо, до 24 лютого 2022 року Дмитро Дікусар був відомим на весь світ хореографом та мав блискучу кар'єру. Проте після вторгнення російських окупантів в Україну він повернувся з Грузії до рідної країни, взяв до рук зброю і мужньо пішов боронити державу на фронті. 

Раніше повідомлялося, що хореограф Дмитро Дікусар потрапив до лікарні.

Читайте також: «Повернусь тільки після перемоги». Дікусар у свій день народження звернувся до українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: