Бідняков привітав дружину з днем народження серією невдалих фото

І Бідняков, і Коротка – родом із Маріуполя
фото з відкритих джерел

Настя Коротка, як і Андрій Бідняков, була ведучою популярною програмою «Орел і решка»

Телеведучий Андрій Бідняков привітав свою дружину, теж телеведучу Настю Коротку із днем народження. Як і в минулі роки, він виклав найневдаліші фото з іменинницею.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andrii Biedniakov (@biedniakov)

«Твій день народження! А отже, час для найкращих фото. Без тебе мене немає. Дякую, що ти є», – написав він. До слова, Настя не ображається на таке поздоровлення. Навіть інколи підколює чоловіка, що, мовляв, виставив дуже невинні світлини.

Раніше «Главком» писав, що телеведуча Настя Коротка оприлюднила радісну новину: невдовзі вона вдруге стане мамою. У Насті та телеведучого Андрія Беднякова є донька Ксюша, яка народилася у 2015 році.

«Ось такі новини, – підписала Настя Коротка «вагітний» знімок. – Тільки не кажіть Андрію, він досі думає, що це мене камера телефону повнить. Ось йому сюрприз буде за кілька місяців». У коментарях під постом телеведучий Бідняков уже встиг пожартувати на цю тему: «Ось, блін, залишив на півроку».

І Бідняков, і Коротка – родом із Маріуполя. Познайомилися ще за часів гри у КВК. Настя Коротка, як і Андрій Бідняков, була ведучою популярною програмою «Орел і решка».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: