Палестинська активістка напала на Квентіна Тарантіно

Тарантіно, який у 2018 році одружився з ізраїльською співачкою та моделлю Даніеллою Пік, підтримує Ізраїль у війні проти ХАМАСу
фото з відкритих джерел

Тарантіно не відреагував на образи та пішов із ресторану

Антиізраїльська активістка накинулася із лайкою на відомого кінорежисера Квентіна Тарантіно, коли той сидів у ресторані в Нью-Йорку, назвавши його «сіоністським лайном». Про це повідомляє The times of Israel.

Активістка в соціальних мережах відома як Crackhead Barney. Вона зустрілася з Тарантіно в ресторані Che Li, а потім опублікувала відео зустрічі у своєму акаунті в Instagram у суботу.

Тарантіно, який у 2018 році одружився з ізраїльською співачкою та моделлю Даніеллою Пік, проводить свій час між Тель-Авівом і Голлівудом та із захопленням розповідає про життя в Ізраїлі.

На відео видно, як Барні, справжнє ім'я якої невідоме, підходить до режисера, який сидить сам за столом у кутку.

«Квентін Тарантіно!» – каже вона, щоб привернути його увагу.

«Гей», – відповідає Тарантіно, творець фільмів «Вбити Білла» та «Безславних виродків», які отримали визнання критиків.

Потім Барні кричить: «Чому ти сіоністське лайно?»

Сіоні́зм – єврейський націоналізм, рух європейських євреїв кінця 19 століття за створення єврейської держави. Головна мета сіонізму була досягнутою в 1948 року із створенням держави Ізраїль, що визнала за всіма євреями право жити в межах її кордонів.

Нагадуємо, що голлівудський режисер Квентін Тарантіно написав сценарій до свого десятого фільму, який отримав назву «Кінокритик». Дія фільму відбуватиметься наприкінці 1970-х років у Лос-Анджелесі, у центрі сюжету – головна героїня. Ймовірно, йдеться про одного з найвпливовіших і водночас найбільш шанованих кінокритиків Тарантіно Полін Кейл, припускає видання.

Квентін Тарантіно неодноразово зізнавався, що за всю кар'єру він має намір зняти лише десять фільмів.

«Я хочу зупинитися у якийсь момент. Режисери не стають кращими з віком. Зазвичай найгіршими фільмами в їхній фільмографії виявляються останні чотири наприкінці. Я зациклений на своїй фільмографії, і один поганий фільм псує три добрі. Я не хочу, щоб у моїй фільмографії була ця погана відірвана від реальності комедія», – казав Тарантіно.

Читайте також: У Швеції тисячі людей вийшли на протести, вимагаючи вигнати Ізраїль з Євробачення

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: