Телеведучий В'ячеслав Соломко похизувався своїм відпочинком закордоном

Соломко поїхав до океану
Фото з відкритих джерел

Артист поскаржився, що не виспався у літаку

Український телеведучий В'ячеслав Соломка похвалився своїм відпочинком закордоном. Так, у себе в соцмережах у Facebook та Instagram він продемонстрував кілька світлин із літака та з відпочинку на океані.

Телеведучий В'ячеслав Соломко похизувався своїм відпочинком закордоном фото 1
Телеведучий В'ячеслав Соломко похизувався своїм відпочинком закордоном фото 2
Телеведучий В'ячеслав Соломко похизувався своїм відпочинком закордоном фото 3
Телеведучий В'ячеслав Соломко похизувався своїм відпочинком закордоном фото 4

Ба більше: Соломка навіть "на морях" зміг знайти хвилинку на рекламу: штанів від бренду Assimetria. Що цікаво - російською мовою. До слова, скомбінував він штани саме із футболкою "Слава нації...".

Телеведучий В'ячеслав Соломко похизувався своїм відпочинком закордоном фото 5
Телеведучий В'ячеслав Соломко похизувався своїм відпочинком закордоном фото 6

Користувачі соцмереж поцікавилися у Соломки, як йому вдалося виїхати. У відповідь на таке питання користувачки артист написав: «А ви звідки це пишете?».

Телеведучий В'ячеслав Соломко похизувався своїм відпочинком закордоном фото 7

Нагадаємо, у 2021 році ведучого на той момент телеканалу Київ Соломку відсторонили від ведення ефірів після того, як на своїй сторінці у TikTok він висміював українську мову. На розміщеному ще у листопаді 2020 року відео Соломка разом з напарницею використовує рідко вживані українські слова й порівнює їх з російськими аналогами. До прикладу: "залупівка – бабочка", "яйко-сподівайко – киндер сюрприз", "цюцюрковий злодіяка – анонист", "гепа – жопа", "пістрюн – член". І це - не єдині жарти Соломки у подібній манері.

Як повідомлялось, сьогодні, 23 травня, російські окупанти здійснили масовий обстріл Харкова. Пролунало декілька вибухів, кількість яких згодом зросла до 15. Атаки розпочалися під час повітряної тривоги. У  Харкові вже шість людей загинули та 11 отримали поранення унаслідок обстрілу РФ. За даними мера Харкова Ігоря Терехова, у Харкові ворог поцілив по транспортній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства, що займається життєзабезпеченням міста. Також відомо, що внаслідок атаки росіян на об'єкти залізничної інфраструктури в Харкові та області 23 травня, шестеро залізничників отримали поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: