Заради концерту Бейонсе із готелю виселять близько 30 бездомних сімей

фото з відкритих джерел

Тепер останнім доведеться з'їхати

У Лондоні близько 30 бездомних сімей виселять із готелю Travelodge перед концертом Бейонсе, оскільки номери забронювали шанувальники співачки. Про це повідомляє The Guardian.

Місцева міська рада на першому етапі селить тих, хто звернувся за допомогою бездомних у готелі. Номери в них можна бронювати лише на обмежений термін, і щоб залишатися в готелях довше, броню необхідно продовжувати. Проте чиновники часто затягують із продовженням до останнього моменту, коли номери вже резервують інші постояльці. Тоді безпритульним підбирають інший готель, і їм доводиться негайно збирати речі та переїжджати. Через цю проблему діти у таких сім'ях нерідко змушені пропускати заняття у школі.

Бейонсе виступатиме у Лондоні з 29 травня до 4 червня. Готель Travelodge знаходиться поблизу стадіону «Тоттенхем Хотспур», де співачка влаштує концерти в рамках туру Renaissance, і фанати артистки вже забронювали на ці дати номери, в яких зараз знаходяться бездомні. Тепер останнім доведеться з'їхати.

Лондонська влада пообіцяла найближчим часом знайти нужденним альтернативне житло. Чиновники намагатимуться зробити так, щоб переїзд доставив цим людям якнайменше дискомфорту.

Читайте також: Брюса Вілліса під час зйомок фільму підвела пам'ять: він вирішив, що прийшов у кафе пообідати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: