Алкоголь, жарти 18+ та кримчани-зрадники. Чим відзначилося «Дизель-шоу» у новорічну ніч

Під час новорічного шоу далеко не всі сценки акторів були смішними
фото: скріншот відео

Більшість екранного часу актори грають алкоголіків та жартують на тему пияцтва

У новорічну ніч «Дизель-шоу» жартувало про теми для дорослих, кримчан-зрадників, а більшість ефірного часу займав алкоголь. «Детектор медіа» з огляду на все те, що відбувалося на екрані, вважає, що шоу потрібно прикрити.

Чоловіки-алкоголіки

У новорічному випуску надмірному вживанню алкоголю чоловіка присвячено одразу три номери, сумарною тривалістю майже п’ятдесят хвилин. При цьому два з них – ідентичні. Один і той же актор (Назар Задніпровський) намагається випити, проте йому постійно заважають обставини. У третій мініатюрі чоловіки п’ють таємно від дружин, але цього разу в компанії й під столом.

Алкоголь, жарти 18+ та кримчани-зрадники. Чим відзначилося «Дизель-шоу» у новорічну ніч фото 1
Алкоголь, жарти 18+ та кримчани-зрадники. Чим відзначилося «Дизель-шоу» у новорічну ніч фото 2

При цьому жінкам у жартах коміків дісталося чимало образ. Наприклад, їх називають «стара сушка» та «бабосховище». В номерах про упаковку подарунків жінки просто дарують секс, а одяг називають «упаковкою».

Жарти 18+

«Шел Саша по шоссе и сосал… а что сосал – не твое дело», – йдеться у жарті про самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка та диктатора Путіна, на що натякають актори. Подібні жарти про мінет зустрічаються на протязі всього чотиригодинного концерту – їхнім апогеєм є номери про снігуроньку-секс-робітницю та корпоратив із секс-робітницями.

Алкоголь, жарти 18+ та кримчани-зрадники. Чим відзначилося «Дизель-шоу» у новорічну ніч фото 3

Снігуронька з’являється у кадрі із бананом, її називають «сосулькою», а в одному з номерів вона намагається запхнути собі до рота бокал. Їй також натякають, що вона зберігає подарунки в декольте чи «іншому секретному місці».

Крім того, «Дизель шоу» говорили й про те, як виглядають Діди морози в інших країнах. За словами акторів, в Румунії дідусь їздить на ослику, бо «коня цигани вкрали». Про євреїв придумали інший жарт: їхній дід мороз сидить удома, бо «якщо дітям треба подарунки, нехай самі й приходять».

Кримчани-зрадники

Артисти у своєму номері показали сім’ю кримчан, які на Новий рік бачать по телевізору українську трансляцію та звільнення півострова. Всі жарти будується на тому, що герої намагаються швидко «перевзутися».

«Мы, жители Крыма, никогда никому ничего плохого не сделали. Мы только поддержали аннексию Крыма, участвовали в «референдуме», голосовали за «Единую Россию» и поддержали СВО», – йдеться у сценці «Дизель-шоу».

Алкоголь, жарти 18+ та кримчани-зрадники. Чим відзначилося «Дизель-шоу» у новорічну ніч фото 4

В той самий час у новорічному шоу є кілька патріотичних номерів про «ялинку-ракету» на Москву та повернення українців з-за кордону. Але «Детектор медіа» переконаний, що «Дизель-шоу» гарантовано буде використовувати їх, як «щит проти критики».

Нагадаємо, шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар, який відповідає за сцени, які показують артисти «Дизель Шоу», відповів на критику номеру про українську родину в окупації «Святий Миколай в окупації». Він назвав коментарі в мережі хайпом та атакою ботів, а журналістів, які поширювали цю критику – продажними.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: