Актор відомого американського серіалу розбився на мотоциклі

Ченс Пердомо найбільше відомий глядачеві за роллю Емброуза Спеллмана в серіалі «Моторошні пригоди Сабріни»
фото: Screen International

Загинув 27-річний Ченс Пердомо

Американський актор Ченс Пердомо, який зіграв у серіалі «Моторошні пригоди Сабріни», загинув в автокатастрофі. Смерть зірки підтвердив його менеджер, передає Variety.

27-річний Ченс Пердомо розбився на мотоциклі в суботу, 30 березня.

«Із важким серцем ми ділимося новиною про передчасну смерть Ченса Пердомо внаслідок аварії на мотоциклі. Влада повідомила, що ніхто зі сторонніх людей не постраждав. Його пристрасть до мистецтва та ненаситний апетит до життя відчували всі, хто його знав, і його тепло збережеться у тих, кого він любив найбільше. Ми просимо поважати бажання сім'ї зберегти конфіденційність, оскільки вони сумують за втратою улюбленого сина та брата», – сказав представник актора.

Пердомо відомий глядачеві своїми ролями Емброуза Спеллмана в серіалі Netflix «Моторошні пригоди Сабріни» і Андре Андерсона в спін-офі серіалу «Хлопаки» «Покоління V».

Ченс Пердомо у серіалі «Моторошні пригоди Сабріни»
Ченс Пердомо у серіалі «Моторошні пригоди Сабріни»
фото: Ngoi Stars

Нагадаємо, що на 90-му році життя помер радянський актор та народний артист Російської Федерації Олександр Ширвіндт. Українському глядачеві він відомий за роллю у фільмі «Іронія долі або з легким паром!» і своїм незаконним відвідуванням окупованого Росією Криму, через що його внесли до бази даних «Миротворець». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: