Кеті Перрі зробила молодіжний чубчик (фото)

Кеті дуже часто експериментує з кольорами і формами
фото з відкритих джерел

Можливо, співачка вирішила згадати ті часи, коли частенько носила короткі стрижки

38-річна американська співачка Кеті Перрі здивувала шанувальників. Знаменитісь зважилася на деякі зміни та трохи оновила зачіску. На своїй сторінці в Instagram Кеті вже показала результати нового експерименту.

Кеті Перрі зробила молодіжний чубчик (фото) фото 1

Жінка обстригла чубчик. Нині образ Перрі став більш молодіжним, можливо, співачка вирішила згадати ті часи, коли частенько носила короткі стрижки. Цього разу довжину волосся вона вирішила залишити. Останнім часом жінка віддає перевагу довгому волоссю, пофарбованому в темні кольори.

Нагадаємо, що Перрі випустила чимало хітів, які «підірвали» світові топи. Серед найвідоміших її пісень – треки Dark Horse, I Kissed A Girl, Firework і багато інших. 

Додамо, що американська співачка Кеті Перрі на п'яти концертах у Лас-Вегасі зі сцени закликала глядачів пошуміти за Україну та послала президента Росії Володимира Путіна. Відповідне відео розповсюджують користувачі соцмереж.

Нагадаємо, що 53-річна американська співачка та акторка Дженніфер Лопес опублікувала у своєму Instagram-акаунті дві нові світлини, на яких показала свою зачіску.

Читайте також: З новою зачіскою та у стильній вишиванці. Олена Зеленська привітала українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: