Звільнена з полону Мар'яна Чечелюк вперше за два роки зустрілася з мамою (відео)

24-річна слідча з Маріуполя Мар’яна Чечелюк повернулася додому після обміну військовополоненими 31 травня
фото: скріншот відео

Дівчина з мамою не стримували емоцій, коли побачилися вперше за понад два роки

Звільнена з полону 24-річна слідча з Маріуполя Мар’яна Чечелюк вперше за понад два роки побачилася з мамою. Щемливе відео дівчина опублікувала у себе в TikTok.

Чечелюк опублікувала відео, на якому йде на зустріч до мами. Жінка чекає на доньку з квітами та м’якою іграшкою – вони обіймаються, не стримуючи сліз.

@tvoya.yaa без слів 💔🥺 #поверненнядодому ♬ оригінальний звук - Song_Ukraine_Music🤍

«Ми разом вже. Наплакалися, наридалися, сидимо тепер, чекаємо. Доречі, кімната дуже схожа на кімнату у нас в тюрмі… Але це в минулому», – каже дівчина.

Нагадаємо, що 31 травня під час 52-го з початку повномасштабного вторгнення Росії обміну військовополоненими, вдалося повернути додому 24-річну слідчу Національної поліції з Маріуполя Мар’яну Чечелюк. Дівчина перебувала у полоні понад два роки.

Звільнена з полону Мар'яна Чечелюк вперше за два роки зустрілася з мамою (відео) фото 1
Звільнена з полону Мар'яна Чечелюк вперше за два роки зустрілася з мамою (відео) фото 2
Звільнена з полону Мар'яна Чечелюк вперше за два роки зустрілася з мамою (відео) фото 3
фото pryimak_yuliia, Instagram

Після початку повномасштабного вторгнення дівчина разом із молодшою сестрою переховувалися під час обстрілів російських військових у стінах «Азовсталі».  Сестри виходили з «Азовсталі» гуманітарним коридором 1 травня, але на фільтрації Мар'яну затримали. Окупанти, які дізналися про професію Мар’яни, забрали її до Донецького СІЗО.

До слова, Мар’яна Чечелюк розповіла про коханого – Владислава Андріанова, бійця полку «Азов», який досі перебуває у полоні. Він пережив теракт в Оленівці, а торік росіяни «засудили» його до 25 років колонії.

«Мій чоловік, друга половина мого зламаного серця. Вижив після теракту в Оленівці. Сміливо захищав Маріуполь. Тепер відбуває 25 років позбавлення волі у російському полоні. Якщо би в мене була можливість сидіти у полоні замість тебе, я не вагаючись залишилась там», – написала Чечелюк.

Читайте також: Звільнена з полону Мар'яна Чечелюк читає вірш, присвячений матері: щемливе відео

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: