Макаревич заявив, що жителі РФ «законно отримали по голові»

Андрій Макаревич закликає якнайшвидше закінчувати війну
фото: скріншот

Співак переконаний, що росіяни відповідають за свого президента

Російський співак і лідер гурту «Машина времени» Андрій Макаревич заявив, що росіяни відповідають за війну проти України, яку розв'язав Володимир Путін. Про це він сказав під час інтерв’ю з YouTube-блогером Георгієм Лобушкіним.

Коментуючи заборону ввезення певних ліків у РФ через санкції, музикант зазначив, що це правильно, оскільки саме Росія напала на Україну.

«Це одна країна віроломно напала на іншу і за це отримала по голові. Ось і все. Тільки отримали мешканці, які робили вигляд що все добре: «У нас розумний цар, він все вирішує». От він і довирішувався. А тепер вони сидять без ліків. І кажуть: «Як же ж так?» А ось так! Зрозуміло пояснюю, ні?», – сказав Макаревич.

Співак зазначив, що саме президент РФ Володимир Путін ухвалює рішення, але люди відповідальні за свого президента.

«Люди відповідають за свого президента. Вони ж його ніби обирали, правда? У нього величезний рейтинг, його дуже люблять росіяни. Ну, віддувайтеся друзі», – сказав Андрій Макаревич.

Музикант також закликав якнайшвидше закінчувати війну.

«З війною треба закінчувати, і давно. Через забаганки одного дядьки зламалося життя у пари мільйонів людей. А пару сотень тисяч було вбито через ці забаганки. І це триває щодня... Хто на кого напав? Україна на нас чи Росія на Україну? Ось хто напав, той не правий! І достатньо п**діти на цю тему».

Зазначимо, зараз Андрій Макаревич проживає в Ізраїлі разом із дружиною та сином. Перед початком повномасштабного вторгнення музикант відверто висловлював критику щодо російської влади. З початку повномасштабної війни Макаревич публічно висловлює свою підтримку Україні.

Нагадаємо, Росія внесла Андрія Макаревича у список інагентів.

Додамо, що Андрій Макаревич різко висловився про тих, хто спокійно дивиться на руйнування доль і називає це «геополітикою».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: