Зеленський розповів про свою головну мрію

фото: скріншот

Зеленський: «Моя найважливіша мрія – це завершення війни перемогою»

Президент Володимир Зеленський розкрив свою головну мрію. Він наголосив на важливості перемоги у війні, яка унеможливить у майбутньому нові війни зі сторони Російської Федерації.

У президента запитали про мрії та що буде далі, бо його особистість вже увійшла в історію. Зеленський відзначив, що на даному етапі йому не важливо, як його сприйматимуть в історії.

«Моя найважливіша мрія – це завершення війни перемогою. Однак перемога різна для всіх. А для мене, як президента, я б хотів таку перемогу, що унеможливить повернення війни. Я б хотів саме такої перемоги. Це непросто. Це складова, яка залежить не тільки від потужності армії, а саме від безпекової інфраструктури і від суспільства. Номер один – від народу. Треба, щоб народ залишився в єдності», – розповів Зеленський під час інтерв'ю з журналісткою Наталією Мосейчук, яке транслювали під час загальнонаціонального телемарафону.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський розповів про виробництво Україною власної зброї. За його словами, Україна виробляла і виробляє різні ракети.

Раніше Зеленський запропонував прирівняти корупцію до державної зради. 

У сьогоднішньому вечірньому зверненні президент України анонсував рішення, які дадуть нам змогу ще посилити наших воїнів.

До слова, відома українська танцівниця та хореографиня Олена Шоптенко пригадала період, коли виступала разом з президентом України Володимиром Зеленським у шоу «Танці з зірками». Шоптенко визнала, що спільний виступ з Володимиром Зеленським мав величезний вплив на її професійний розвиток. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: