Відомий хореограф розповіла, як спільний виступ із Зеленським змінив її життя

фото з відкритих джерел

Олена Шоптенко визнала, що спільний виступ з Володимиром Зеленським мав величезний вплив на її професійний розвиток

Відома українська танцівниця та хореографиня Олена Шоптенко пригадала період, коли виступала разом з президентом України Володимиром Зеленським у шоу «Танці з зірками». Своїми думками зірка поділилася в інтерв’ю Тімуру Мірошниченку в YouTube.

Шоптенко визнала, що спільний виступ з Володимиром Зеленським мав величезний вплив на її професійний розвиток. Вона зазначила, що й до цього дня використовує деякі настанови, які вона отримала від Зеленського під час танцювального шоу.

«Тепер, коли на це дивлюсь, ця співпраця з Володимиром Зеленським надихнула мене надзвичайно в моїй кар'єрі. Деякими його настановами я досі користуюся під час постановок, під час своєї роботи», – розповіла Олена Шоптенко.

Вона нагадала, що під час участі у шоу «Танці з зірками» їй було всього 17 років. Шоптенко зазначила, що Володимир Зеленський давав їй дуже цінні поради, до яких вона дослуховувалася.

За словами танцівниці, шоу «Танці з зірками» дозволило їй побачити Володимира Зеленського з нового позитивного боку. Вона поділилася своїми думками про те, яким сьогодні є президент України.

«Це той тип людини, яка, як гора, підтримує своїх. Він завжди стояв, так, він стояв завжди, як гора, саме людьми. І, відповідно, ми, в принципі, те саме бачимо і зараз», – поділилася думками танцівниця.

Зірка українського телебачення розповіла, що останній раз спілкувалася з Володимиром Зеленським ще в той момент, коли він переміг на виборах президента. Вона привітала свого колишнього колегу з цією великою перемогою.

Зараз якщо хтось в Австрії, де Олена живе разом зі своїм сином з початку війни, виражає зацікавленість у танцювальних здібностях Володимира Зеленського, вона гнівається. За її словами, вона не бажає розмовляти про президента як про танцюриста.

Як писав «Главком», хореограф Олена Шоптенко разом із дитиною виїхала з України одразу після початку повномасштабного вторгнення Росії. Танцівниця живе в Австрії, де влаштовує благодійні флешмоби разом з іншими українцями. Минулого місяця зірка «Танців з зірками» вперше за час війни приїхала до Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: