Зеленський назвав гурт, під який любить тренувати м'язи

AC/DC заснований в 1973 році братами Малколм і Ангус Янгами
фото: Fin Costello/Redferns via Getty

«Мені подобається AC/DC»

Президент України Володимир Зеленський поділився, що кожне ранкове його тренування проходить у супроводі музики улюбленого музичного колективу. Про це повідомив у інтерв'ю CNN.

«Мені подобається AC/DC. І українська музика – я, звичайно, дуже люблю українську музику, тому що українська – це (моя) рідна мова. Ось чому ви розумієте не тільки музику, ви розумієте слова. AC/DC, я не розумію всіх слів. Мені подобається енергія AC/DC», – сказав Зеленський.

За словами Зеленського, тренування о шостій чи сьомій ранку в ритмі AC/DC «дає вам енергію на весь день».

Зазначимо, що AC/DC заснований в 1973 році братами Малколм і Ангус Янгами з Шотландії – це справжні піонери важкого року, хоча самі музиканти кажуть, що вони грають рок-н-рол. Свій перший альбом «High Voltage» колектив записав у 1975 році.

Цікаво те, що В СРСР AC/DC був заборонений, як і багато інших західних рок-гуртів, такі як Iron Maiden, Sex Pistols, Kiss, Scorpions, Alice Cooper, Pink Floyd, та інші. 

Найкращі композиції гурту: «Thunderstruck», «Highway to Hell», «T.N.T.», «Rock N Roll Train», «Let There Be Rock», «Its a long way to the top (if you want to rock n roll)».

Читайте також: Зеленський розповів, чим любить займатися на самоті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: