Зеленський і Залужний із дружинами привітали українців зі святом (фото)

фото: колаж glavcom.ua

Президент позував у робочому кабінеті, а очільник ЗСУ – на тлі новорічної ялинки 

Президент України Володимир Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітали українців із Новим роком.

Зеленський разом із дружиною Оленою звернулися до українців напередодні Нового року з робочого кабінету президента. «Ми, українці, як ніхто, знаємо, що краще завтра не настає саме, бо кожне своє завтра ми відстоюємо власноруч. І тому наш Новий рік буде таким, яким ми його хочемо та зробимо. Не лише новорічне, а й цілорічне диво – це всі ви: рішучі, відповідальні, небайдужі й дієві», – йдеться у публікації подружжя.

Зеленський і Залужний із дружинами привітали українців зі святом (фото) фото 1

Залужний 1 січня розмістив на сторінці у соцмережі селфі зі своєю дружиною Оленою. Вони позують на тлі новорічної ялинки, прикрашеної білими й сріблястими іграшками.

«Із Новим роком», – підписав спільне селфі з дружиною Головнокомандувач ЗСУ.

Зеленський і Залужний із дружинами привітали українців зі святом (фото) фото 2

До слова, два роки повномасштабного вторгнення відчуто вплинули на зовнішній вигляд президента України Володимира Зеленського. Зміни простежуються як у вбранні глави держави, так і на його обличчі. Це можна було помітити, зокрема, під час нещодавньої великої пресконференції Зеленського.

Раніше головнокомандувач Збройних сил України, генерал Валерій Залужний поділився рідкісним фото зі своєю дружиною Оленою. Очільник ЗСУ дуже рідко розповідає про своє особисте життя. Чоловік уже протягом багатьох років одружений та має двох доньок. 24 липня 2022 року Залужний на сторінці в Facebook опублікував пост, який присвятив жінці, яка його підтримує. У ньому він привітав дружину з днем народження та зізнався їй у коханні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: