Як змінився Зеленський за час президентства: промовисті фото

Знімки Володимира Зеленського за 2019-й рік (зліва) і 2023-й
фото: Станіслав Груздєв/glavcom.ua

Скоро президент відзначатиме свій 46-й день народження

Два роки повномасштабного вторгнення відчуто вплинули на зовнішній вигляд президента України Володимира Зеленського. Зміни простежуються як у вбранні глави держави, так і на його обличчі. Це можна було помітити, зокрема, під час великої пресконференції Зеленського вчора, 19 грудня.

Так, очільник країни більше не носить строгі костюми та краватки. Їм на заміну прийшов мілітарі стиль із вкрапленнями українських символів та патріотичних написів. Навіть вишиванка, яку вдягає Зеленський, має колір хакі.

Зміна професії актора на професію президента країни, яка вже майже два роки веде боротьбу з повномасштабною російською агресію, також не могла не вплинути на зовнішній вигляд Зеленського. Зокрема, він обзавівся бородою та новими віковими зморшками і втомою в очах.

Зміни у зовнішності можна простежити за знімками. Кадр зліва зроблений у жовтні 2019 року. Тоді президентові був 41 рік. Він частіше усміхався, чого нині на його світлинах не видно. Фото справа зроблене 19 грудня 2023 року, під час великої пресконференції Зеленського.

Знімки Володимира Зеленського за 2019-й рік (зліва) і 2023-й
Знімки Володимира Зеленського за 2019-й рік (зліва) і 2023-й
фото: Станіслав Груздєв/glavcom.ua
Знімки Володимира Зеленського за 2019-й рік (зліва) і за 2023-й
Знімки Володимира Зеленського за 2019-й рік (зліва) і за 2023-й
фото: Станіслав Груздєв/glavcom.ua

Незабаром глава держави відзначатиме свій 46-й день народження. Він ще раніше зізнавався ЗМІ, що за час повномасштабної війни в нього сильно зіпсувався зір, тож тепер він змушений користуватися окулярами.

Нагадаємо, що вчора президент Володимир Зеленський дав велику пресконференцію, під час якої розповів про новий план мобілізації.

Крім того, президент зізнався, які нині взаємини він має із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним. А також прокоментував провокативні дописи нардепки від «Слуги народу» Мар’яни Безуглої. Також він розповів, якими вчинками своєї родини пишається найбільше.

До слова, на пресконференції Зеленський сидить у трекінговому взутті вартістю близько 7 тис. грн. Ідеться про бренд Lowa, модель Innox Pro Gtx Lo Tf.

Читайте також: Мобілізація, блокада кордону, Залужний… Підсумки-2023 від президента Зеленського

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: