«Зараз я за вільні стосунки»: Леся Нікітюк розповіла про особисте життя

Українська телеведуча Леся Нікітюк
фото: instagram/lesia_nikituk

Леся Нікітюк зазначила, що в майбутньому планує дітей

Українська ведуча Леся Нікітюк відповіла на запитання про особисте життя. Вона зізналася, чи перебуває у стосунках та чи хоче дітей. Про це вона поспілкувалася із шанувальниками в Instagram.

Фанатка запитала у ведучої, чи є в неї пара, на що Нікітюк повідомила, що в серйозних стосунках не перебуває.

«Зараз я за вільні стосунки, без прив’язок. Серйозні стосунки закінчились минулого року, ну ви ж читали про режисера й оператора», – розповіла телеведуча.

Нікітюк також зазначила чи впливає публічність на особисте життя. Знаменитість пояснила, з яким чоловіком має бути поруч.

«Чоловік має бути впевнений у собі й розуміти, що це просто моя робота. Ну і розуміти, що йому час від часу будуть ставити питання на вулиці: це ж ви Лесин хлопець, так? Прикольно, вам пощастило», – сказала ведуча.

Леся Нікітюк розповіла, що хоче в майбутньому дітей.

«Я дуже люблю дітей. Племінниці переживають, що коли в мене будуть свої діти, то я їх менше любити буду. Але це не так. Я буду любити всіх», – зазначає Нікітюк.

Нагадаємо, що нещодавно з'явилися чутки про особисте життя Нікітюк. Начебто ведуча закрутила роман з впливовим чоловіком, який допомагав просувати її на телебаченні. Відносини з ним завершилися через повномасштабне вторгнення.

Читайте також: «Походила по воді». Леся Нікітюк розповіла, як долає стрес

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: