Маляр про вплив війни на шлюб: «Зараз я не та Аня, з якою одружився мій чоловік»

45-річна Ганна Маляр здивувала відвертими зізнаннями
фото: 1+1

«Моя робота, звісно, наклала відбиток на характер», – зауважила ексзаступниця міністра оборони

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр поділилася подробицями особистого життя, зокрема стосунків з чоловіком. Про це вона розповіла на телеканалі «1+1 Україна» під час прем’єри проєкту «Пісня мого життя» із Катериною Осадчою.

Ганна Маляр пригадала історію стосунків зі своїм чоловіком. «Усі пісні, які зв’язані з побаченнями ми вважаємо своїми. Ми з чоловіком досі разом, але війна не обійшла випробовуваннями нашу родину. Моя робота звісно наклала відбиток на характер. Зараз я не та Аня, з якою одружився мій чоловік. Це дві різні людини. Знаю точно, що ті люди, які пройшли фронт змінюються, і коли вони побачаться зі своїми рідними, то теж усвідомлять, що це не та людина, з якою вони починали стосунки. Тому ми з чоловіком долали певні речі, адже потрібно сприймати людину іншою в тих обставинах, в які вона потрапила», – поділилася Ганна Маляр.

До слова, український бізнесмен Вадим Маляр був першим коханням Ганни. Вони познайомилися 18 років тому, коли їй було 27 років. Зараз Ганні Маляр 45. Подружжя виховує сина Артема.

Крім того, Маляр згадала про пісню, яка асоціюється у неї з певними моментами життя – саундтрек до фільму «Красуня» – It Must Have Been Love. У підлітковому віці жінка була членом київського клубу фанатів гурту Roxette. Вона збирала свою колекцію з касет і матеріалів про цю групу. У Маляр була друга за розмірами колекція у столиці, тому що всі знайомі та однокласники знали про її захоплення і приносили все, що тільки можна було про них знайти.

«Я мріяла потрапити на їхній концерт, і моя мрія одного разу все ж таки збулася. Мені було 30 років, коли я сиділа у першому ряду під час виступу Roxette у Києві. Пам’ятаю свої відчуття тоді, адже в першому ряду зібралися вже дорослі фани цього проєкту. Ми не танцювали, не співали, а просто заворожено дивилися на те, як здійснюється наша мрія. Для мене той концерт був прикладом міцності людини, адже тоді солістка виступала майже 2 год, без перерви після того, як їй зробили операцію на мозку», – зауважила ексзаступниця міністра оборони.

До студії Ганна принесла коробку з частиною матеріалів, які змогла зберегти. У колекції залишилися касети, вирізки з журналів і пісенник, записи в якому датуються 1 січня 1990 року.

Актор Андрій Ісаєнко та ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр
Актор Андрій Ісаєнко та ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр
фото: 1+1

Зауважимо, за правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені.

Як відомо, у вересні минулого року уряд звільнив Маляр і ще трьох заступників міністра оборони.

Читайте також: Українці менше одружувалися та частіше розлучалися у 2023 році

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: