Захисниця «Азовсталі» Пташка зробила щемливий допис про загиблого коханого

Парамедикиня звернулася до свого загиблого у Маріуполі коханого у день його народження
фото з відкритих джерел

«Найпрекрасніший чоловік в моєму житті і цьому безглуздому світі»

Захисниця «Азовсталі» Катерина Поліщук із позивним Пташка зробила щемливий допис про свого коханого Ярослава, який загинув у Маріуполі.

«Обіймаючи телефон з цією єдиною твоєю фотографією на екрані блокування я засинала щоночі, стікаючи кров’ю та прощаючись з життям, у Маріуполі, що стікав кров’ю не менше мого тіла і серця. Ненавиділа всіх, хто казав: молода ж ще, знайдеш іншого. Ненавиджу досі. Порівнюю всіх з тобою і втікаю. Ти найкращий. Ти зі мною. Ти – це я», – йдеться у її дописі, який вона зробила у день народження Ярослава.

Захисниця «Азовсталі» Пташка зробила щемливий допис про загиблого коханого фото 1
Захисниця «Азовсталі» Пташка зробила щемливий допис про загиблого коханого фото 2
фото: Катерина Поліщук/Facebook

Поліщук назвала загиблого коханого «найпрекраснішим чоловіком в моєму житті і цьому безглуздому світі».

«Єдиний сенс, окрім боротьби. Дякую, що дав можливість попрощатись. Дякую, що допомагав і давав все, про що просила. Дякую, що звільнив і врятував. Дякую, що ти був, є і будеш найніжнішим теплом та найнадійнішою опорою, вірою та силою. Ти зробив мене мною. Я кохаю тебе. По-справжньому», – додала захисниця «Азовсталі».

Нагадаємо, Катерина Поліщук із позивним Пташка розповіла про дві важкі втрати під час повномасштабної війни. На фронті загинуло двоє близьких для дівчини людей – її друг Віталій та коханий Ярослав. В інтерв'ю Раміні Есхакзай Катерина поділилася, що Віталій помер у неї на руках.

До слова, захисниця, парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка, яка пройшла російський полон, нині активно допомагає у роботі з поверненням полонених. Проте саме за свою волонтерську роботу дівчина часом і отримує претензії. Однак з гідністю дає відсіч хейтерам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: