З Болдвіна знято обвинувачення за випадкове вбивство: реакція родичів українки

Родина операторки не згодна з рішенням судді
Фото з відкритих джерел

Родина операторки хоче все ж таки притягнути актора до відповідальності

Родина та вдівець операторки Галини Гатчинс, яка загинула на зйомках фільму«Іржа» від випадкового пострілу Алека Болдвіна, висловили незгоду з рішенням суду зняти з актора всі обвинувачення.

«Припинення кримінальної справи проти Алека Болдвіна жодним чином його не реабілітує. Це не змінює того факту, що він убив Галину Гатчинс на зніманнях «Іржі». Це не змінює того факту, що він стріляв із зарядженої рушниці, націливши її на людину»,– заявила прокурорка Глорія Олред, яка представляла інтереси сім'ї Гатчинс,– пише New York Post.

Сім'я операторки має намір подати цивільний позов проти Алека Болдвіна, прагнучи притягнути його до відповідальності та забезпечити дотримання правил безпеки на знімальних майданчиках.

«Ми прагнемо притягнути до відповідальності Алека Болдвіна у нашому цивільному позові, на який не впливає рішення судді у цій кримінальній справі. Актори не мають особливого права ігнорувати правила безпеки користування зброєю. Ми всі зобов'язані одне перед одним забезпечити безпеку наших робочих місць», – зазначила Олред.

Нагадаємо, що трагедія сталася у жовтні 2021 року, коли Болдвін випадково застрелив Гатчинс та поранив режисера. Зброярку фільму вже притягнули до відповідальності, а Болдвіна виправдали після майже трьох років судових розглядів.

Після звільнення з СІЗО Павловський поїхав в Одесу, де з адвокатом вони звернулися до Приморського суду, щоб укласти угоду зі слідством без згоди потерпілих.

26 липня президент Володимир Зеленський в Facebook опублікував прізвища претендентів на пост глави Одеської облдержадміністрації. У числі претендентів був Максим Болдін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: