Вівчарка Джо Байдена покусала співробітників Білого дому

Джо і Джилл Байден із своїм собакою
фото: NYpost

Майже дворічна німецька вівчарка президента Байдена вкусила сімох людей за чотири місяці

Майже дворічна німецька вівчарка Командер президента Байдена покусала сімох людей за чотири місяці після того, як колишнього першого собаку на прізвисько Майор вигнали з Білого дому за подібну агресивну поведінку, пише NYpost.

Майора зрештою віддали друзям сім'ї, а дворічний Командер залишився, але його поведінка виявилася не кращою.

У найсерйознішому задокументованому інциденті за участю Командира, кабінет лікаря Білого дому 3 листопада 2022 року направив укушеного офіцера Секретної служби в уніформі до місцевої лікарні для лікування після того, як собака затиснула його руку та стегно, згідно з електронними листами, опублікованими відповідно до Закону про свободу інформації консервативній юридичній групі Judicial Watch.

Записи показують, що Коммандер зламав шкіру кисті іншого співробітника Секретної служби через кілька тижнів після того, як президент випустив його біля Білого дому після вечора сімейного кіно. Командер вкусив його за руку і за стегно, згідно з електронними листами, опублікованими відповідно до Закону про свободу інформації консервативною юридичною групою Judicial Watch.

Записи показують, що Коммандер прокусив руку іншого співробітника секретної служби через кілька тижнів після того, як президент випустив його біля Білого дому після вечора сімейного кіно, а наступного місяця він вкусив за спину співробітника служби безпеки у Вілмінгтоні, штат Делавер, де живе Байден.

Німецька вівчарка Коммандер зрештою, за чотири місяці вкусила сімох людей.

Вівчарка Джо Байдена покусала співробітників Білого дому фото 1
фото: NYpost

Повідомляється, що 80-річний Байден висловив сумніви щодо чесності співробітника Секретної служби, який повідомив, що його вкусила за ногу його попередня собака Мейджор, також німецька вівчарка, і Білий дім не оприлюднив жодних випадків укусів за участю Командира, якого часто можна почути, як гавкає на території виконавчого особняка.

Майже дворічна німецька вівчарка президента Байдена вкусила сімох людей за чотири місяці.

Існують документовані атаки агресивного пса, які стали видимими з вересня 2022 року до січня. Однак, ймовірно, це лише частковий перелік інцидентів, пов'язаних з Коммандером, оскільки дані не охоплюють його перебування протягом перших дев'яти місяців у Білому домі або останні шість місяців.

«Ці шокуючі записи порушують фундаментальні питання про президента Байдена і секретну службу», – заявив президент Judicial Watch Том Фіттон.

10 листопада командир вкусив офіцера спецслужб за ліве стегно, коли перша леді Джилл Байден вигулювала собаку в саду Кеннеді біля Східного крила.

«Я бачив, як командир вийшов із саду Кеннеді та мчав до мене. Я відразу зупинився і підняв руки. Потім командир вкусив мене за ліве стегно, а потім побіг назад до першої леді», – написав офіцер в електронному листі своєму начальству. 

14 листопада інший офіцер секретної служби описав у звіті, надісланому електронною поштою, щоб запобігти нападу, йому довелося захищатися стільцем.

Офіцер написав, що вони «почули гавкіт собаки з гучним агресивним звуком» і «підняли очі й побачили його на майданчику сходів конвоїв. Я подивився на нього очима, схопив чорний стілець, на якому сидів, і тримав його перед собою, віддаляючись назад».

Елізабет Александер, директорка зі зв'язків із громадськістю першої леді Джилл Байден заявила, що в Білому домі «часто стресове середовище для домашніх тварин».

«Перша сім'я працює над тим, щоб зробити цю ситуацію кращою для всіх», – сказала вона.

Раніше повідомлялося, що на території Міністерства економіки та захисту клімату Німеччини у Берліні на вулиці Шарнхорстштрассе, що лише за кілометр від місцевого парламенту – Бундестагу, виявили живу ігуану, що сидить на дереві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: